Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.432
Поени од реакции
4.171
Гледаш ништо не е случајно.Генерално е така.Многу пати сум го слушал астрологот Зоран Крстевски а и лично се познавам со стариот Крајнички па од таму имам некои солидни познавања.И во пракса знам двојки каде што мажот е лав а жената овен.
U pravo bese i za planinarenjeto.. dodeka se rodat decata me tegnese po planini.. baska denes mi vika akde u sreda za praznikot da ideme na Kožuv..

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.895
Поени од реакции
25.216
Жени.
Обавезно ќе го завртат муабетот накај хороскоп.
Текстбук класика.
И после се тригернуваат кога ќе им кажеш дека во основа сите се исти, додека тие некои индивидуални разлики формирани од генетскиот материјал и социјалното опкружување се толку минорни, што не вреди ни да се спомнат.
:D
Ноуп, маж почна прв со муабет за хороскоп. Јас дури со подотворена уста останав кога прочитав.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.964
Поени од реакции
5.822
Со жена овен јас не би ризикувала да нудам утеха на други жени, ама ти си знаеш.
Да не биде не сум ти кажала после.
Автоматски споено мислење:
Главна карактеристика на жена Овен е брзото зборување што би рекле старите по 5 од уста ги вади или поинаку зборува како КРТЕШНИЦА што во дигиталниот речник означува рафал од зборови и таков пример е Спенџарска.

А ти за насилна ме мислиш.... ех бееее.
[/QUOTE]
Нема врска.Ако нешто не гази на мравка тоа е жена Водолија.Во фамилија од двете страни најмногу имало жени водолии.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.964
Поени од реакции
5.822
U pravo bese i za planinarenjeto.. dodeka se rodat decata me tegnese po planini.. baska denes mi vika akde u sreda za praznikot da ideme na Kožuv..
Бидејки сум долгогодишен активен планинар и познавам доста планинарки најголем процент од сите биле во знакот на Овен.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.964
Поени од реакции
5.822
Па "маж" е еднина љољ.

@Audiofil вистина е дека не сме насилни воопшто, ама своеглави доста ;) Не можеш да си амбивалентен кон водолија :D
За своеглави тука некаде сте со жените бикови.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.924
Поени од реакции
12.489
Ноуп, маж почна прв со муабет за хороскоп. Јас дури со подотворена уста останав кога прочитав.
Со асјуминг џендерс си имаме?:D
Не приметив ко је почо рат хаха

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.257
Жени.
Обавезно ќе го завртат муабетот накај хороскоп.
Текстбук класика.
И после се тригернуваат кога ќе им кажеш дека во основа сите се исти, додека тие некои индивидуални разлики формирани од генетскиот материјал и социјалното опкружување се толку минорни, што не вреди ни да се спомнат.
:D
Може @Audiofil се осеќа ко жена, и пак не ми кажа јас за што сум, планинарење, скијање, нуркање.. и остаив знак и подзнак..

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.964
Поени од реакции
5.822
Аудиофил нема кажано шо џендер е?
Ни проноунс нема шибнато на инста?
За мене и врапците знаат што џендер сум а ако малку си поинтелигентна лесно можеш да донесеш точен заклучок. Инстаграм не користам туку само имам отворено профил ради реда,најактивен сум на facebook и Telegram.

• Ми се допаѓа
Reactions: 831

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.924
Поени од реакции
12.489
Јас за кај сум?
Риба во подзнак Вага и месечина во прва кујча?
За нигде.
Да не ми е дуплиов јарец до мене сам ќе си зборувам по улица и нонстоп ќе ме пријавуваат за исчезнат.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.749
Јас за кај сум?
Риба во подзнак Вага и месечина во прва кујча?
За нигде.
Да не ми е дуплиов јарец до мене сам ќе си зборувам по улица и нонстоп ќе ме пријавуваат за исчезнат.
Маж риба, ела да седнеме да плачеме заедно :D

За мене и врапците знаат што џендер сум а ако малку си поинтелигентна лесно можеш да донесеш точен заклучок. Инстаграм не користам туку само имам отворено профил ради реда,најактивен сум на facebook и Telegram.
Ако си у групине манијачки, ич не е убо.

• Ми се допаѓа
Reactions: 831

Kajgana Shop

На врв Bottom