Маж риба, ела да седнеме да плачеме заедноЈас за кај сум?
Риба во подзнак Вага и месечина во прва кујча?
За нигде.
Да не ми е дуплиов јарец до мене сам ќе си зборувам по улица и нонстоп ќе ме пријавуваат за исчезнат.
Ако си у групине манијачки, ич не е убо.За мене и врапците знаат што џендер сум а ако малку си поинтелигентна лесно можеш да донесеш точен заклучок. Инстаграм не користам туку само имам отворено профил ради реда,најактивен сум на facebook и Telegram.
Кој сум и за што сум способен повели на Шар Планина кога ќе паднат температурите минус 20 степени.А за дупла Вага најдобар совет ќе ти даде Лила Филиповска.Може @Audiofil се осеќа ко жена, и пак не ми кажа јас за што сум, планинарење, скијање, нуркање.. и остаив знак и подзнак..
Кои групи ги сметаш за манијачки дај детали?Маж риба, ела да седнеме да плачеме заедно
Автоматски споено мислење:
Ако си у групине манијачки, ич не е убо.
Е кои, кај шо праќаа слики од рандом девојчиња. Јавна соба, пример.Кој сум и за што сум способен повели на Шар Планина кога ќе паднат температурите минус 20 степени.А за дупла Вага најдобар совет ќе ти даде Лила Филиповска.
Кои групи ги сметаш за манијачки дај детали?
Многу леташ со паметот и не си во тек со глобалните случувања.Дали се вакцинираше против Ковид кога беше пандемијата?Е кои, кај шо праќаа слики од рандом девојчиња. Јавна соба, пример.
Не ми одговори на прашањето.Многу леташ со паметот и не си во тек со глобалните случувања.Дали се вакцинираше против Ковид кога беше пандемијата?
Одговорими ти прво на моево затоа што твојот одговор е поврзан со одговорот што јас треба да ти го дадам во врска со Телеграм.Не ми одговори на прашањето.
Нема допирна точка вакцинација за Ковид со дистрибуција на слики од девојки кои не одобриле дистрибуција.Одговорими ти прво на моево затоа што твојот одговор е поврзан со одговорот што јас треба да ти го дадам во врска со Телеграм.
Те поздрави манијачкава група од ТелеграмНема допирна точка вакцинација за Ковид со дистрибуција на слики од девојки кои не одобриле дистрибуција.
Или си/беше дел од такви групи или не. Просто е ептен.
Не користам ТелеграмТе поздрави манијачкава група од Телеграм:
![]()
Provjeri.hr
Važne informacije: Sav sadržaj na ovom kanalu namijenjen je isključivo čitateljima i članovima ovog kanala. Svaki daljnji prijenos sadržaja na druge društvene mreže odgovornost je onih koji to čine. Provjeri.hr se izričito odriče svake odgovornosti.t.me
Пожелно е доколку сакаш да дознаеш многу повеќе информации од Шит Тел и Анал 5 заедно.А што се однесува до Ковид ако се вакцинираше и мислиш дека конечно сме раат бидејки неписмениот Данаиловски јавно тврдеше дека такви пандемии се случуваат еднаш на 100 години а само теоретичарите на заговори измислувале приказни за мали деца да знаеш дека пристигнува нова пандемија овојпат на мајмунски сипаници и повторно ќе одиш кај што си била претходно:Не користам Телеграм![]()
Оти Лила?Кој сум и за што сум способен повели на Шар Планина кога ќе паднат температурите минус 20 степени.А за дупла Вага најдобар совет ќе ти даде Лила Филиповска.
Кои групи ги сметаш за манијачки дај детали?
Затоа што е дупла вага како тебе и ништо чудно ти среќата кај помлади да си ја побараш можеби ќе имаш поголем успех:Оти Лила?
Од цел интелектуален свет, јас со лила имам иста астролошка линијаЗатоа што е дупла вага како тебе и ништо чудно ти среќата кај помлади да си ја побараш можеби ќе имаш поголем успех:
![]()
Лила трипати правела натална карта, Елена Најдоски е „типична Риба“: Колку нашите славни личности веруваат во астрологија?
Од Лила Филиповска и Васил Зафирчев, до Ивана Кнез и Васил Гарванлиев – македонските јавни личности за CRNOBELO.com откриваат дали веруваат во хороскоп, кои карактеристики ги поседуваат од својот знак и подзнак и дали читаат дневен хороскоп, макар...www.crnobelo.com
nisto lusi stegni se i pravac dubaiОд цел интелектуален свет, јас со лила имам иста астролошка линија
Фак ми ај ем фејмес..