Darling
High Value
- Член од
- 5 јуни 2009
- Мислења
- 14.429
- Поени од реакции
- 30.891
@PurplePuma влаинка да не си случајно?Кој ден и месец си родена ако не е тајна бидејки годината веќе ја знаеме?
@PurplePuma влаинка да не си случајно?Кој ден и месец си родена ако не е тајна бидејки годината веќе ја знаеме?
Не. Тоа значи дека сте лоши "момчиња".Ајде викам и ја на планинарење да отидам со повеќе луѓе. Ја неколку пријатели и пријателки со поголема група, и во групата една типка тазе раскината сигурно беше 40+ годинј и 95% од нас сега ја упознаа и се крстеа.
На сите им кажа дека пред 2 дена раскинала со дечкото. На сите на глава им се качи како ова било долга врска од два и пол месеци. На 10 рандом дечковци по пат им кажа истово де за рака ги фати де кај ќе оделе после/утре. Овие сите беа чао...журим ја одбегаваа.
Зашо пишувам ова тука, ниту ми кажа лично со натажен поглед дека е тазе раскината ниту ме допре. Уште повеќе, со двајца другари се симнуваме надолу и почна љубовни совети да ни бара од типот на кој да му даела шанса сеа. Дали ова значи дека сме добри момчиња????
Во глобала процентуално кај маж рак најголема маана му е алкохолот.Ретко да најдеш маж рак што не пие.Скроз. Неговиот труд е 16000000 пати посекси него да има пари пошо неговите имаат и слично.
Кога сме кај хороскоп, бившиот ми е рак, така што потенцијални кандидати ракови, stay away pls.
За лавот не си воопшто интересна бидејки не си му предизвик,Лавот најмногу брка жени што се во знакот на Овен.Ја би лавче, да се бориме за превласт![]()
100% или евентуално еврејско потекло затоа што во глобала процентуално од сите вегетаријанки што ги познавам нема етнички македонки.@PurplePuma влаинка да не си случајно?
Таман сакав да те прашам што ти е најголема слабост во музиката но чим ставаш спотови на нумери од ЕКВ и Филм кои се излезени уште пред да се родиш значи дека имаш вкус за музика.Автоматски споено мислење:
Личиш на Дикаприо?
Брате шо сториВо глобала процентуално кај маж рак најголема маана му е алкохолот.Ретко да најдеш маж рак што не пие.
Автоматски споено мислење:
За лавот не си воопшто интересна бидејки не си му предизвик,Лавот најмногу брка жени што се во знакот на Овен.
100% или евентуално еврејско потекло затоа што во глобала процентуално од сите вегетаријанки што ги познавам нема етнички македонки.
Таман сакав да те прашам што ти е најголема слабост во музиката но чим ставаш спотови на нумери од ЕКВ и Филм кои се излезени уште пред да се родиш значи дека имаш вкус за музика.
Ти кажав за да бидеш интересна за лавот треба да си физички силна односно кондиционо спремна како девојкава што се качи со црвен фустан боса на Матка а водолијата е баш спротивното.Ако сакаш да уловиш некое добро лавче замешај се на некоја полесна тура на I Love Hiking и многу поголеми ќе ти бидат шансите да го најдеш тоа што го бараш.Брате шо стори
Не сум влаинка ни еврејка, 100% чиста крв македонска александрова. И одамна не сум веге.
Оти бе на лав да не сум му интересна, да си ржиме саде ден и ноќ?
ratne_igre.mp3
За маж рак не знам за алкохол, може ај, ама во принцип премногу емоции за ова срце водолијско интровертно![]()
Абе мора ли да планинарам?Ти кажав за да бидеш интересна за лавот треба да си физички силна односно кондиционо спремна како девојкава што се качи со црвен фустан боса на Матка а водолијата е баш спротивното.Ако сакаш да уловиш некое добро лавче замешај се на некоја полесна тура на I Love Hiking и многу поголеми ќе ти бидат шансите да го најдеш тоа што го бараш.
Дали нешто од спорт те интересира за да го практикуваш не за да го гледаш на телевизија?Абе мора ли да планинарам?
Спремна сум физички, на пример да склопам тросет, да избушам ѕид, да пренесам тешко нешто
Не сме ние водолиите родени за спортување нешто многу, стварно не познавам водолија ни маж ни жена нешто активно да се интересира да спортува.
Imam ja drugar so firma za selenje, da go prasham samo shto e vo horoskop.Абе мора ли да планинарам?
Спремна сум физички, на пример да склопам тросед, да избушам ѕид, да пренесам тешко нешто
Не сме ние водолиите родени за спортување нешто многу, стварно не познавам водолија ни маж ни жена нешто активно да се интересира да спортува.
Не. Ни да гледам ни да спортувам. Имав бе дечко лав, тој што го пишав врска после долгата, ни тој ништо од спорт не го интересираше.Дали нешто од спорт те интересира за да го практикуваш не за да го гледаш на телевизија?
Прашај и за плата, да не е за џабе јавувањето.Imam ja drugar so firma za selenje, da go prasham samo shto e vo horoskop.
Тогаш решениe за твојот проблем би било ова:Не. Ни да гледам ни да спортувам. Имав бе дечко лав, тој што го пишав врска после долгата, ни тој ништо од спорт не го интересираше.
Освен склапање Лего ако е спорт ок
Прашај и за плата, да не е за џабе јавувањето.
Е како да не, поеќе да сакаше да утнеш немаше да успеешТогаш решениe за твојот проблем би било ова:
Спорт не сакаш ни под разно,кафана исто што е спротивно на спортот па во тој случај се повлекувам бидејки сите обиди да ти помогнам ми беа неуспешниЕ како да не, поеќе да сакаше да утнеш немаше да успееш![]()
Не се секирај, знам дека е тешко.Спорт не сакаш ни под разно,кафана исто што е спротивно на спортот па во тој случај се повлекувам бидејки сите обиди да ти помогнам ми беа неуспешни![]()
Jas lav.. Žena mi oven.. jebala te astrologijaВо глобала процентуално кај маж рак најголема маана му е алкохолот.Ретко да најдеш маж рак што не пие.
За лавот не си воопшто интересна бидејки не си му предизвик,Лавот најмногу брка жени што се во знакот на Овен.
100% или евентуално еврејско потекло затоа што во глобала процентуално од сите вегетаријанки што ги познавам
Ја се нудам ама на друг начин.Ти ако не се нудиш, ќути си, не ми расипувај сега работа. Теее, да му умре на комшијата козата
Мојата километража си ја чувам за себе, и за туѓа не прашувам, ферски![]()