- Член од
- 22 август 2024
- Мислења
- 60
- Поени од реакции
- 80
Нема да го направи помалце маж, него повеќе cuckТоа нема да го направи помалку маж, доколку го земе нејзиното презиме, прав маж нема такви комплекси.
Нема да го направи помалце маж, него повеќе cuckТоа нема да го направи помалку маж, доколку го земе нејзиното презиме, прав маж нема такви комплекси.
Значи јас доцнам, само првиот услов го исполнувам.У денешно време просечна девојка под 25 год е баш скоро изживеана затоа што од 15 год до 25 има издувано цела бавча трева, има изјавано цела ергела стапови, и има прошетано низ барем 50% од поголемите европски градови.
На 25-26 веќе почнува да бара " добро момче " за да накај 28-29 веќе да дојде на раскрсницата или да продужи со бурниот живот или да си земе куче и да почне да ливадари по планинарски друштва.
Значи тоа што си го ладиме со Парва е наш муабет. Како Цобе и Џонта што се ладат. Мое мислење е дека не ми смета ако си замонашена па дури и твоите радикални идеи за бракот и за врските затоа што знам од денешна гледна точка се само научна фантастика додека твоите гледишта за мигрантите и ЛГБТгфсајхфсадг дегенерацијата се потребни и прашање на време за да може да се среди човековава цивилизација барем малце од малце.Јас мислев за тукашниве девојки правиме муабет.
Ние не сме Западна Европа, не знам во кој скоуп оди муабетов.
Не сум живеела ни меѓу првите а се надевам никогаш нема да трпам да живеам меѓу вторите.
Муабетот беше каква е просечна девојка. Во вторите не постои девојаштво за да има девојки. Крварат и одма стануваат добиток.
Лицемерието е тоа што кога тинејџерки се облекуваат непристојно, и се шминкаат нападно, најчесто коментари се дека е млада, дете е, рано и е да мисли на дечковци. А у дискусии, одма аргумемтот "ама наталитетот у вукојебинава X, Y, Z бе Дарлинг!!!".
И да, слободно продолжете да се исмевате со христијанството, единственото учење што ги држи луѓето приземјени и подалеку од пороци.
Како велат американците, you can't have your cake and eat it too.
Не, не го зеде, но ниту јас не го зедов неговото, до ден денешен се буни за тоа, ама негов проблем. Јас пари за нови документи не давам од принцип. И сметам дека е непотребно губење време по шалтери. Затоа си го задржувам моето.Маж ти го зеде твоето?
Абе каци ти ?Значи јас доцнам, само првиот услов го исполнувам.
Така е !!!Не, не го зеде, но ниту јас не го зедов неговото, до ден денешен се буни за тоа, ама негов проблем. Јас пари за нови документи не давам од принцип. И сметам дека е непотребно губење време по шалтери. Затоа си го задржувам моето.
Ние самите, како и секој човек. Туку мислите дека се ебааме повеќе од што е реалностаА кој одлучува колку и дали ќе се ебете?
Не, кажано е дека ако ме тера јас неговото, ќе го терам и јас моетоДали уште стоиш на ставот дека ако се омажиш ќе го тераш мажот да го земе твоето презиме? Јас така те памтам.
Имавме редовен секс, зошто не би имале лол?Ама брат ти не сфаќаш дека ете, се разиделе и мирно се разделиле. Не дека имало некаква фрка меѓу нив.
Дури немале ни редовен секс.
Егзекли, и не е само презимето. Со "традиционални" од старт си немам работа, боли глава од тоа@PurplePuma не го менувај презимето, ако е од интелектуалците ќе има разбирање, а ако е од оние примитивнине, пештерски простаци, тогаш не ти ни треба.
Не само што не значи, туку е и логично тој кој имал еден партнер подолго време, да имал повеќе секс у живот од тој што имал повеќе, под претпоставка дека со еден партнер у живот (подолга врска), ти у животот поголем процент од времето си имала партнер, отколку таа која имала 10. Таа што имала 10, најверојатно имала паузи измеѓу некои од тие десет, троа поголеми. Еве, у тек на 15 години, некоја имала 10 партнери, а друга само еден, цело време. Лесно е да се сфати кој имал партнер поголем дел од времето. Освен ако таа со 10, не била прецизна и одма после раскинување, фаќа друг, цело време за тие 15 години. У тој случај, може да дебатираме за тоа кој имал повеќе секс.Ако сум имала 1 партнер у живот (пример) значи дека помалце сум се сексала од некоја која имала 10 (пример)?
Имањето на партнери, како број, ве интересира вас, ние малце не се замараме пошто е глупо прашање.Не само што не значи, туку е и логично тој кој имал еден партнер подолго време, да имал повеќе секс у живот од тој што имал повеќе, под претпоставка дека со еден партнер у живот (подолга врска), ти у животот поголем процент од времето си имала партнер, отколку таа која имала 10. Таа што имала 10, најверојатно имала паузи измеѓу некои од тие десет, троа поголеми. Еве, у тек на 15 години, некоја имала 10 партнери, а друга само еден, цело време. Лесно е да се сфати кој имал партнер поголем дел од времето. Освен ако таа со 10, не била прецизна и одма после раскинување, фаќа друг, цело време за тие 15 години. У тој случај, може да дебатираме за тоа кој имал повеќе секс.
Секако, имање или немање секс зависи и од еден милион други параметри, најчесто лични, но сега збориме исклучиво во корелација со број на партнери во временски период, во случајов живот.
Терај така уште година-две, па ќе те цитираме во темава.Со "традиционални" од старт си немам работа, боли глава од тоа
Ја знам темата, ливадарка сум од мали нозе, и кога имам, и кога немам партнер Ниту можеш да ме навредиш на таа тема, џабе и ќе се трудиш.Терај така уште година-две, па ќе те цитираме во темава.
На добар пат си.
Па уште Зоки сака Боди да ти го мести, не бе брате, не си ти за Боди - тој барем првенствено е чесен кон себе, а потоа отворен кон другите.
Ти во старт даваш впечаток дека иако 3 години немаш посериозна врска *(читајќи те последните 5-6 страници), сепак немаш расчистено прво со себе си, па потоа да бараш нешто од некој друг - најмалку пак одговори на тема која прашува: „Зошто девојките не ги сакаат добрите момчиња“, туку нападно бараше одговор кои се тие добри момчиња и да ги дефинираме.
Доколку сама не знаеш што сакаш и кои се тие што треба да ги бараш и особено зошто не ги сакаш (ваквите или таквите), никој не може истото да го нарпави во твое име.
Не ме интересира тема имање или немање партнери. Која колку треба да има, а колку она сака и тн. Мање-више, ме боли кур за тие машко-женски муабети што ги терате. Највише затоа што премногу е уникатно сето тоа, секој случај е уникатен.Имањето на партнери, како број, ве интересира вас, ние малце не се замараме пошто е глупо прашање.
Може у тинејџерство, на овие години уште да најдам некој да ме преиспитува дали 1, 3 или 10 сум имала. Тф реално.
Ова од мене е културна комуникација, ако се вреѓаш толку лесно, тогаш извини изгледа си премногу свилена, а таква не треба да е една возрасна особа.Ниту можеш да ме навредиш на таа тема, џабе и ќе се трудиш.
А ти веројатно го носиш на татко ти презимето, гледаш и он пештерски човек бил ја натерал мајка ти да го земе неговото, да сум на твое место ќе го сменам во моминското на мајка ти, така чисто од “интелектуални“ причини@PurplePuma не го менувај презимето, ако е од интелектуалците ќе има разбирање, а ако е од оние примитивнине, пештерски простаци, тогаш не ти ни треба.