Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво. Ми треба помош бидејќи не се разбирам многу во ова поле. Заинтересиран сум за оваа клима на промоција е моментално vivax acp-18ch50aeni 37 000 ден. Предходно се мислев за Gree Charmo Arctic PRO II GWH18ATDXD-K6DNA4A 50 000 ден. Голема е разликата во цена па затоа да прашам поискусни . И Првично ке е за пролет/есен пригревање и на лето ладење. На зима сум со камин со парно што ја брка работата сега за сега. 35 кв. простор. Изолација солидна. Фала
Voopšto ne ti treba 18- ka za ladenje i prigrevanje na 35 m2 ako e solidna izolacijata.Здраво. Ми треба помош бидејќи не се разбирам многу во ова поле. Заинтересиран сум за оваа клима на промоција е моментално vivax acp-18ch50aeni 37 000 ден. Предходно се мислев за Gree Charmo Arctic PRO II GWH18ATDXD-K6DNA4A 50 000 ден. Голема е разликата во цена па затоа да прашам поискусни . И Првично ке е за пролет/есен пригревање и на лето ладење. На зима сум со камин со парно што ја брка работата сега за сега. 35 кв. простор. Изолација солидна. Фала
Zemi si pokvalitetna 12btu pa mozi i ke gi otkazis i drvata ili ke go lozis parnoto vo najladnoto.Здраво. Ми треба помош бидејќи не се разбирам многу во ова поле. Заинтересиран сум за оваа клима на промоција е моментално vivax acp-18ch50aeni 37 000 ден. Предходно се мислев за Gree Charmo Arctic PRO II GWH18ATDXD-K6DNA4A 50 000 ден. Голема е разликата во цена па затоа да прашам поискусни . И Првично ке е за пролет/есен пригревање и на лето ладење. На зима сум со камин со парно што ја брка работата сега за сега. 35 кв. простор. Изолација солидна. Фала
Ovoj model e odlicen za cenata ( ako ima 35m2 otvoren prostor bez pregradi )Zemi si pokvalitetna 12btu pa mozi i ke gi otkazis i drvata ili ke go lozis parnoto vo najladnoto.
Za ladenje e sosema dovolna 12btu na 35m2 pa i poveke
klimatizer.mk
Еуровент тоа што го проверува е податокот деден од производителот за сезонско ладење SEER и за сезонск0 греење или SCOP греење од +15°C до -10°C.Нема.
Види си сам.
Ете имаат конзолна
GEH09AAXB-K6DNA1A
44000 денари со Еуровент
-10° 2.0kW
Mitsubishi Heavy Standard SRK25ZSP-W
45300 денари со Еуровент
-15° 2.4kW
Јас мислам оваа втората подобар избор би била
Значи споредуваме PRC vs Japan.
На Грее-то ставиле енергетска 2.6 па сега нека пресмета математичарот 2.6-2.0 колку фали

Неносиме 9000бту Fairy model. Сите модели се овде: https://mall.gree.com.mk/@Strelec zosto ne mi odgovori na prasanjeto.
Ima i 2.5ka i 2.0kw od Pular modelot , da ne kazes pak deka ne ti odgovaram, sto ti treba sve ima na lager samo ti resi se@Strelec jas mislam deka 3.5ka ke mi bide golema za spalna od 16 kvadrati. Zatoa prasav dali ima gree 2.5ka ama baram da bide i tivka sepak za spalna se raboti.
Да ти докажам пред сите колку си површен и немаш појма од тематикава....се фати за ТОЛ -15 што нема врска со Еуровент кој мери еден тест на -7°C и евентуално на -10°C ако -10 е декларирана како Тбив .Mitsubishi Heavy Standard SRK25ZSP-W
45300 денари со Еуровент
-15° 2.4kW

Ти шо мислиш колку треба да дава и од што зависи тоа?@Strelec Ах бе Стрелчо
Прегледај го приврзокот 426880
Оваа слика значи ја украдив од твојот пост, ти ја постави.
И викаш моделот на Mitsubishi од 2.5kW на -7 дава "едвај" 2.5kw
Е колку треба да дава 5.5kW?

Ах бе Стрелчо. Ништо нејќам да ти продадам, не сум продавач као ти.Ти шо мислиш колку треба да дава и од што зависи тоа?
А за парите има клими што појше даваат за много помалку паре...изи бизи....сакаш да ми продадеш поскапо за помалку :? хахаха
Прво Географија научите со Злате кај е Атина па Стразбур и натака до Хелсинки па после друго хахаха
Еве и картата на Европа си ја постирал у 3 бои....
Прегледај го приврзокот 426888
зашто има три бои на картата ? хм ?
Ова со портокаловово кои држави се што би рекол ти ?

Ti imas seriozen uplav od Gree.@Strelec ќе те прашував нешто сега ми текна
Во врска со производите што ги продаваш, можи и колегата да одговори.
Поточно за UV ламбата кај Airy моделот, можда и некој друг модел ја има.
1. Дали работи цело време или можи да се исклучи?
2. Дали прави озон?
3. Дали прави UV радијација?
4. Дали додека работи доколку се отвори предниот капак и се извадат филтрите за воздух може да дојде до трајно оштетување на видот предизвикано од UV светлината?
И дали има некое предупредување за ова, некој WARNING кога ќе се отвори кај филтрите?
Пример "УВ светло, не гледај во светлото" или слично.
Нешто вакво?
Прегледај го приврзокот 426894
Односно ништо од ова не е скриено испод капакот кај филтрите туку е се залепено од долу на климата. Неубо вака, грдо
Прегледај го приврзокот 426895
Ова е тоа чудо. Има некое предупредување, пишува нешто. Ако можи Грее тимот една слика да видиме шо пиши.
Благодарам унапред
Прегледај го приврзокот 426896
Па дај сликај да видиме шо пиши.Ti imas seriozen uplav od Gree.
Se si pisuva, ke si kupis edna i se ki ti stane jasno.
Idi do salon na Gree i se ke vidisПа дај сликај да видиме шо пиши.
Заинтересиран сум да купам.
Да земам едно Аиру за од уплав
Сликај