И тигри истото го викаше, Аца ти си?Прегледај го приврзокот 413624
eve go vashata istorija, isto kao srpskata.. zatoa ti vikam vashiot problem e Srbia, koja ke vi go zema drzava.. nie defakto ve branime od Srbite.
Албанците се заведени од пропагандите на соседите, никој од соседите неможе да дојде во македонија а да не се припука.И тигри истото го викаше, Аца ти си?
Ја мислам дека Балканот ќе биде подобро место за живеење кога сите Албанци ќе се преселат, ете на пример во Швајцарија или Кина или сеедно каде.„Македонците како нација можат да напредуваат само во добра комуникација, хармонија и однос со Албанците. Во спротивно, ќе ги проголтаат Србите, Бугарите и Грците. А ова не ви го кажувам само овде, им го кажав на сите политички претставници на македонската заедница. Само со нас, со соработка и заеднички живот, можат да си ја зачуваат својата историја, својот национален идентитет, инаку им е судено да не постојат“, рече лидерот на ДУИ на засебното одбележување 23 години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор
Попрво во Дагестан и Чеченија. Таму им е прапостојбината.Ја мислам дека Балканот ќе биде подобро место за живеење кога сите Албанци ќе се преселат, ете на пример во Швајцарија или Кина или сеедно каде.
Турско село е бе. Го следел примерот на педо мухамедо. Иницијали У.Ф. ич не ти текна?
Pedofili mame im ebam
Ustvari vie gi ebete sopstvenite maloletni kerki pa gi ubivate gi zakopuvate i na kraj otvarate lazni profili po socialni mrezi tvrudvajki deka kerkata vi e kindapirana i se naoga vo kosovoТурско село е бе. Го следел примерот на педо мухамедо. Иницијали У.Ф. ич не ти текна?
Proveri go dnk najverovatno çiçko ti je otac.Pedofili mame im ebam
Автоматски споено мислење:
Ustvari vie gi ebete sopstvenite maloletni kerki pa gi ubivate gi zakopuvate i na kraj otvarate lazni profili po socialni mrezi tvrudvajki deka kerkata vi e kindapirana i se naoga vo kosovo
Pogledni se vo ogledalo, pa vidi koj si gi ebe kerkite. Vam vi e idol pedofil i tradicija pedofilijata.Pedofili mame im ebam
Автоматски споено мислење:
Ustvari vie gi ebete sopstvenite maloletni kerki pa gi ubivate gi zakopuvate i na kraj otvarate lazni profili po socialni mrezi tvrudvajki deka kerkata vi e kindapirana i se naoga vo kosovo
Сега само што те зборев. Си ојдоа ли твоиве орки по западот или уште се тука? Сврти некоја пара? Кога ќе одбиеш трошоци (данок фала Богу немаш) ќе има ли за Голфче?Додека се расправаме ми овде за небитни ствари, видите во линкот подоле како нашите соседи градат нови капацитети за научни истражувања.
Za vakvite glupaci kako tebe , tesko e da im se objasni deka kaj albancite vazi kanunot kako institucionalno nasledstvo, i nema brakovi do sedmo koleno...sto ne e slucaj kaj makedoncite , posle cetvrto koleno dosta brakovi ima vo samiot soj. Aj mrsh sega ...
Faktot sto se ebete megu sebe koj na kogo se kaci te tera da ja baras raskata vo okoto na drugite. Tipicno siptаrsko odnesuvanje.