Објасни која НВ група ќе седне со вас да преговара за ова?moze da bide tesko za tebe.
abe 16 godisno dete ebi se,mi trebaat junak komiti za ovoj muabet.Објасни која НВ група ќе седне со вас да преговара за ова?
Бате многу филозофираш, со вас години уназад имале пробано многу НГ да дојдат до споразум ама сите ве научивме дека со вас нема разбирачка.abe 16 godisno dete ebi se,mi trebaat junak komiti za ovoj muabet.
ako ovoj muabet e filozofija za tebe se gleda so e rabotata,razbiracka ima samo ako sakame da go praime ova.Бате многу филозофираш, со вас години уназад имале пробано многу НГ да дојдат до споразум ама сите ве научивме дека со вас нема разбирачка.
Нема потреба од седнување и договарање, едноставно се прави договор помеѓу клубовите каде што ке се обврзат двете страни или во случајов- вие дозволувате Комити да гостуваат во Чаир под услов дека и на вас ќе ви биде овозможено гостување на следната утакмица.ako ovoj muabet e filozofija za tebe se gleda so e rabotata,razbiracka ima samo ako sakame da go praime ova.
Абе остајте вардар у маџари у духови да не бевте маскирани викендов?ako ovoj muabet e filozofija za tebe se gleda so e rabotata,razbiracka ima samo ako sakame da go praime ova.
Ако нешто ми се бендисва то е како будно ни ги пратите сите профили, ама сите.Англискиов јазик на битолски дијалект да не го фурате?
Иначе саат време ви стоеше сторито. Така се погоди упалив инстаграм шо да видам,неписменостАко нешто ми се бендисва то е како будно ни ги пратите сите профили, ама сите.
Ете напраена била грешка и по неколку минути попраена. Многу интересно за до форум до стигни.
Кога успеа во првите 8 мин да ја видиш сликата, браво.Спрема алгоритмот на инстаграм, колку почесто го гледаш профилот и имаш интеракција, толку поќе ти ги вади први сторињата/сликите.
Мене толку брзо не ми излегва сликата
abe pismen..Иначе саат време ви стоеше сторито. Така се погоди упалив инстаграм шо да видам,неписменост
Автоматски споено мислење:
Еве како изгледа час по англиски во битолските училиштаMy name is Anton
my name is anton every morning i usually wake at seven o'clock and brush my teeths sen i have breakfast and go to school by bus.youtu.be
После еден сат го виде сторито а пред 8 мин. на сликата убо си пиши.Иначе саат време ви стоеше сторито. Така се погоди упалив инстаграм шо да видам,неписменост
Автоматски споено мислење:
Еве како изгледа час по англиски во битолските училиштаMy name is Anton
my name is anton every morning i usually wake at seven o'clock and brush my teeths sen i have breakfast and go to school by bus.youtu.be