- Член од
- 16 февруари 2020
- Мислења
- 29
- Поени од реакции
- 77
Legioner Nova BitolaШала на страна, еден асолен рапер нема испаднато од таму, Прилеп е друга приказна со Титаниум и Мурго.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Legioner Nova BitolaШала на страна, еден асолен рапер нема испаднато од таму, Прилеп е друга приказна со Титаниум и Мурго.
Има уште една песна од БитолаИма една песна на битолски трапер:
Се фате за англискиот, фати се за куро,
Дај ми добра скопјанка не ми треба друго.
Или сакаш поубо, лапни ми го dick-от,
Да си ми предочи, ќе ти сменам ликот.
Убо си пиши "we are coming to you're town"После еден сат го виде сторито а пред 8 мин. на сликата убо си пиши.
Лажго![]()
Прегледај го приврзокот 426348
од кога влеговте во хулигански филм ве соголуваме на секој чекор
A vie od mkd veke ne ispagajte so zname opasno e za vasПрегледај го приврзокот 426348
од кога влеговте во хулигански филм ве соголуваме на секој чекор
Комити се група со најмногу меѓународни гостувања. Океј, веројатно и најмногу прилиќи сме имале за тоа ама не го менува фактот дека сме реализирале најмногу и најбројни гостувања. Како на ФК Вардар, така и на РК Вардар и на Шалке. Секаде се носеле знамиња и секаде достојно сме ја претставиле групата. Инциденти и провокации со Дортмунд, Гробари, Стеауа, Гејт 4 само во последниве 10 години. За разлика од тоа, Чкембари си мењаа шалови со Гробари во Белгард.A vie od mkd veke ne ispagajte so zname opasno e za vas
za razlika od vas so uspeavte so cela svetska tifo scena da se skrarate kako so kazvas svaka cast ili so bi rekle kaj nas cas i cest, ckembari nikogas ne izgubile zname udarno nadvor od mkd, i druga rabota na gate 4 mu dadovte livce vo sk ko vi se isturija ne najaveni a to ne go kazvas , livce mu dadovte bato doma vi dojdoja bez policija bez pridruzba, dukeserite na rakometarite gi svrtivte na ograda be tele edno, na pavle i petar atanasievic tablicata od kolata mu ja zedovte, taka da ne ni tepaj filmoj ovde se znajme site koj sme so sme od pusti kompleks koj i da pisi odma ckembari v usta gi klavate da vi go klam v ustaКомити се група со најмногу меѓународни гостувања. Океј, веројатно и најмногу прилиќи сме имале за тоа ама не го менува фактот дека сме реализирале најмногу и најбројни гостувања. Како на ФК Вардар, така и на РК Вардар и на Шалке. Секаде се носеле знамиња и секаде достојно сме ја претставиле групата. Инциденти и провокации со Дортмунд, Гробари, Стеауа, Гејт 4 само во последниве 10 години. За разлика од тоа, Чкембари си мењаа шалови со Гробари во Белгард.
Јако јакоА сега 3…2…1…
Facebooki sisselogimine
Logi sisse Facebooki, et hakata jagama ja suhtlema oma sõprade, perekonna ning tuttavatega.www.facebook.com
А сега 3…2…1…
Facebooki sisselogimine
Logi sisse Facebooki, et hakata jagama ja suhtlema oma sõprade, perekonna ning tuttavatega.www.facebook.com
Mali deca i vo umot se malПрегледај го приврзокот 426351
Се спремате за инвазија на Кајгана после 18.08?Доста со ботовски акаунти стара финта е
(Купена и преветена маица од Никогаш Заборавени е еквивалент како да уринирам врз знамето на Саздо).
cudno mi e kako ste doprele do forum i internet vo kameno vreme ste zaostati decki sega poleka se preflate na mecuvanjeИнтересна најава,на Чкембари.
@vasicot
Детево Тморо2 што провоцира е ваше. Споменува меѓународни гостувања, за да ги критикуваш Комити треба да си подобар до нив во тоа или приближно исто.
Не е добро да отвараш теми и да провоцираш а да немаш аргументи да ги затвориш тие теми.
Поздрав.