Stvar ukusaNe znam zosto ne gi voveduvaat Blic, K1, Kurir, Informer... od portfolioto na Telekom Srbija, daleku podobri kanali od Prva/Happy
К1, Blic некако ајде се трпат ама Informer е врвот на глупоста. Кога ќе седнат оние на чело со нивниот газда да тропотаат глупости во живо на емисија на некој теми тоа не се трпи.Ne znam zosto ne gi voveduvaat Blic, K1, Kurir, Informer... od portfolioto na Telekom Srbija, daleku podobri kanali od Prva/Happy
taka e ama Blic vlozuva i pravi daleku poveke od Prva (pa uste 5 kanali Prva, reprizi na reprizite). Treba Blic da ja imame.К1, Blic некако ајде се трпат ама Informer е врвот на глупоста. Кога ќе седнат оние на чело со нивниот газда да тропотаат глупости во живо на емисија на некој теми тоа не се трпи.
Брзо сега пред неколку дена го пуштија во употреба, ама немаат се уште VoLTE.vo infoto za paketite na Telekabel e dodadeno 5G, imase prethodno 5G ili sega go vovedoa? koj koristi ajde info
Tie kanali gi nudi MTEL vo MK i najverojatno nikoj dr nema da gi ponudiNe znam zosto ne gi voveduvaat Blic, K1, Kurir, Informer... od portfolioto na Telekom Srbija, daleku podobri kanali od Prva/Happy
Informer e vrv na izvestuvanje vo Srbija, sekoja vest ja imaat i sekoja im e najtocna i precizna, respekt samo za niv, vo MK nema, nemalo i nikad ke nema takov kanalК1, Blic некако ајде се трпат ама Informer е врвот на глупоста. Кога ќе седнат оние на чело со нивниот газда да тропотаат глупости во живо на емисија на некој теми тоа не се трпи.
Многу јака телевизија е Информер навистина. Плус во Македонија се испотепаа луѓето да гледаат такви срања. Па уште респект пишал.Informer e vrv na izvestuvanje vo Srbija, sekoja vest ja imaat i sekoja im e najtocna i precizna, respekt samo za niv, vo MK nema, nemalo i nikad ke nema takov kanal
Tie kanali gi nudi MTEL vo MK i najverojatno nikoj dr nema da gi ponudi
Автоматски споено мислење:
Informer e vrv na izvestuvanje vo Srbija, sekoja vest ja imaat i sekoja im e najtocna i precizna, respekt samo za niv, vo MK nema, nemalo i nikad ke nema takov kanal
Автоматски споено мислење:
TV Nova edno vreme bese kanal od toj koncept no daleku od Informer TV
Така нека бидеТелекабел има сега најдобра телевизија и интернет.За 1250 ден.Оптички итернет и телевизија со 128 канали.Другите оператори вода можат да му носат.
Па не би се сложил, се уште им фалат доста голем број ХД канали, не ми е јасно зошто кога веќе ги има на пазарот они ги пренесуваат во СД.Телекабел има сега најдобра телевизија и интернет.За 1250 ден.Оптички итернет и телевизија со 128 канали.Другите оператори вода можат да му носат.
За 650 ден.се супер,другите оператори дупло наплаќаат ,па не им се во ХД.Па не би се сложил, се уште им фалат доста голем број ХД канали, не ми е јасно зошто кога веќе ги има на пазарот они ги пренесуваат во СД.