Да провериш кај тие што продаваат капи, во Чаршија. Мислам дека би можеле да имаат.Каде има во Македонија капи како од серијата Peaky Blinders, онаа на Томи Шелби?
Да провериш кај тие што продаваат капи, во Чаршија. Мислам дека би можеле да имаат.Каде има во Македонија капи како од серијата Peaky Blinders, онаа на Томи Шелби?
Вињета за Унгарија купуам увек од овде. Ти препорачувам да си купиш онлајн. Патарините во Србија до Хоргош ти се 1850 или 1950 српски динари првата, 800 динари втората.Дали некој возел во скоро време за Унгарија и дали купил онлине вињетка? На различни страни ми дава различни цени, и не знам која е нивна официјална државна страна. На амсм пишува дека е 10 евра вињетка за 10 дена, а на овие страниве ги продаваат по 20-22 евра. И дали стварно во Србија патарините ќе ме коштаат 20 евра во правец до Хоргош? Фала.
Дали некој возел во скоро време за Унгарија и дали купил онлине вињетка? На различни страни ми дава различни цени, и не знам која е нивна официјална државна страна. На амсм пишува дека е 10 евра вињетка за 10 дена, а на овие страниве ги продаваат по 20-22 евра. И дали стварно во Србија патарините ќе ме коштаат 20 евра во правец до Хоргош? Фала.
Дали некој возел во скоро време за Унгарија и дали купил онлине вињетка? На различни страни ми дава различни цени, и не знам која е нивна официјална државна страна. На амсм пишува дека е 10 евра вињетка за 10 дена, а на овие страниве ги продаваат по 20-22 евра. И дали стварно во Србија патарините ќе ме коштаат 20 евра во правец до Хоргош? Фала.
Во тој дел болни се, да, ама треба од некаде да излезат парите за автопатите и тие кинески или какви и да се кредити што ги дале за градење. Ај ние еднаш годината ќе поминиме, некој што оди за бизнис или едноставно таму што живее и мора да патува е кошмар по тие цени.
Џамбо имашеДали на територија на Скопје има некое продавниче што продаваат ваква работа?
Рачно машинче за ладење?
Pred nekoja godina i jas barav. Ovakov tip nemase nikade po prodavnici.Прегледај го приврзокот 426810
Каде има вакво нешто во Скопје? 1 ми се скрши и сега цела столица за едно тркалце треба да менувам..
Дај бе потрудете се малкуПрегледај го приврзокот 426810
Каде има вакво нешто во Скопје? 1 ми се скрши и сега цела столица за едно тркалце треба да менувам..
Електрометал нема, во тие за оков има ама не од тие што барам туку со дупчиња горе во тоа основата за да го заковаш/заштрафиш пошто на нив не им требаат вакви (монтираат тркалца на маси/кревети/плакари) не на столчиња за седење… бев и прашав па и сликав…Дај бе потрудете се малку
Во било која продавница за оков за мебел има тркала. Поголеми, помали, со кочници, без кочници, со ротирање, без ротирање ...
Железарии и окови за мебел има во секоја населба.
Дури и на пазар ќе најдеш. Зелен пазар по тезгите, Бит пазар во трговскиот за железарија.
Ако не знаете друго место, има во Хубо/Меркур/Електрометал.
Земи го скршеното со тебе за да знаеш точно какво и која големина.