Ќе се вика, ќе се вика.. како!?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Братучетка моја го крсти синот Иринеј, може ќе се замонаши детето, не знам никој со такво име, арно па и јас кога бев дете никој немаше име како моето, сите беа Елена, Билјана, Гордана..
Братучетка ти.
Тетовирана и дебела?

Иринеј се игра сс моега ботљака,у Влае.
Или не су они?
Хаха

Братучетка ти.
Тетовирана и дебела?

Иринеј се игра сс моега ботљака,у Влае.
Или не су они?
Хаха
Нц, не се Скопје, и не е нит дебела нит тетовирано, немам дебели у фамилија.

Нц, не се Скопје, и не е нит дебела нит тетовирано, немам дебели у фамилија.
A ако некој случајно се здебели,откажуете се од њега преко новине или дирекно га убивате? :icon_mrgr:

Дури 66 Максимилијановци има во Македонија. А убаво спомна некој погоре - Лука може не, ама Луке е традиционално македонско машко име, јас лично познавав неколку дедовци во мојот крај што се викаа така. Арно ама, денес во Македонија има само 9 луѓе што се викаат Луке. За споредба, Леонардо има 381, а Рафаел 35. Останува уште да им текне Микеланџело и Донатело да почнат да ги крштеваат. По дедо им Сплинтер.

Дури 66 Максимилијановци има во Македонија. А убаво спомна некој погоре - Лука може не, ама Луке е традиционално македонско машко име, јас лично познавав неколку дедовци во мојот крај што се викаа така. Арно ама, денес во Македонија има само 9 луѓе што се викаат Луке. За споредба, Леонардо има 381, а Рафаел 35. Останува уште да им текне Микеланџело и Донатело да почнат да ги крштеваат. По дедо им Сплинтер.
Леонардо е албанско католичко име. Познавам многу постари католици Албанци со ова име. Затоа и голем е бројот, не дека и нашиве почнаа да го стават.

Леонардо е албанско католичко име. Познавам многу постари католици Албанци со ова име. Затоа и голем е бројот, не дека и нашиве почнаа да го стават.
Јас познавам тројца Леонардовци, Македонци. What are the odds?

Вистинскиот и прав муслиман што е спремен во секој момент да направи маскар на каури и да цркне како дебил за педофилот, никогаш нема на своите деца да им даде каурско име по некоја нинџа желка.

Семен ми е многу убаво бугарско име.
Сериозан си?
Ти најјантибугараш имаш симпатии спрема некое си бугарско име.

Још па ако татко му е српски пироќанац и презиме му е Спермиќ,јако би било.

Семен Спермиќ мило ми е.
Иронија би било да е стерилан.

Сериозан си?
Ти најјантибугараш имаш симпатии спрема некое си бугарско име.

Још па ако татко му е српски пироќанац и презиме му е Спермиќ,јако би било.

Семен Спермиќ мило ми е.
Иронија би било да е стерилан.
Семен Пламенов :ljubove:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom