olimpiski duh deОд 1000 коментари на социјални мрежи за оној пливачон наш што освои последно место, дали еден беше критички, другите беа во стилот 'браво, важно да се учествува', барем учеството да му беше резултат на успех уместо на wild card.
Искрено,многу сме дно-дна народ со лузерски менталитет
Горда е што е болна од гојазност, што нацијава и го прави истото против кое се бореле пред 80 години, што е ишарана по рацете ко боенка на 3 годишно дете, што никој нит ја чул, нит ја знае (а као Диџеј е), што никад немала секс и гарант плаќа за некоја да ја хефта или што?
Имаш впн? Пробај со ВПН некој од европскивд ard, zdf прнесуваат буквално се.Само ќе кажам блазе си ви дечки што имате канали за пратење. Кај мене у вукојебинава едвај обезбедија пренос, за вчера да даваат рагби цел ден Уругвај-Јапонија, Фиџи-Австралија, па денес сурфање... едни од најбезвезалните спортови што некогаш постоеле. Ја разбирам дека Америве се стока од народ, али кај е атлетиката, пливањето, кошарката...
Доколку имаш ВПН можеш да гледаш на каналите France 2 телевизија, или пак на некои од другите државни телевизии, скоро сите емитуваат за тие спортови.Само ќе кажам блазе си ви дечки што имате канали за пратење. Кај мене у вукојебинава едвај обезбедија пренос, за вчера да даваат рагби цел ден Уругвај-Јапонија, Фиџи-Австралија, па денес сурфање... едни од најбезвезалните спортови што некогаш постоеле. Ја разбирам дека Америве се стока од народ, али кај е атлетиката, пливањето, кошарката...
HBO?Само ќе кажам блазе си ви дечки што имате канали за пратење. Кај мене у вукојебинава едвај обезбедија пренос, за вчера да даваат рагби цел ден Уругвај-Јапонија, Фиџи-Австралија, па денес сурфање... едни од најбезвезалните спортови што некогаш постоеле. Ја разбирам дека Америве се стока од народ, али кај е атлетиката, пливањето, кошарката...
Не сум поддржувач на Северната, ама не е Русија банирана заради војната во Украина, туку заради допинг скандалите во 2019 година. Банирана беше и за игрите 2021, а тоа е пред војната.
Поддржувачите на Севернава ќе кажат нешто за ова?
ne... ovaa olimpijada rusija i belorusija ne se natprevaruvaat radi ukraina, nema vrska doping skanadali so ovaa olimpijada.Не сум поддржувач на Северната, ама не е Русија банирана заради војната во Украина, туку заради допинг скандалите во 2019 година. Банирана беше и за игрите 2021, а тоа е пред војната.