Мислам дека овој е за во резервите. Би чекал дур не биде официјално, да не биде неговиот агент да го користи Јунајтед за да забрза трансфер во друг клуб. Освен Романо, никој друг не видов дека пиша.Па дај и ние некој туѓ талент да лапниме конечно:
Прегледај го приврзокот 424468
Нека има и трета опција нападот, којзнае што може да биде со повредите. Треба доволно широк ростер на сите позиции.
Јунајтед е спомнат во врска со Угарте, нема никаква поврзаност со Олмо.Е ова би било добар дил
Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
Не успеав да фатам ниту една од утакмициве, ама гледам дека Диало е доста фален вторава. Фатив нешто хајлајци, и баш делува дека е спремен за во прв тим и права шанса, барем 10 меча по ред да ги игра, да видиме навистина до каде е.Кој ви остави впечаток од овие два натпревари?
Првата Енис на лево крило добро изигра(физички изгледа спремен а како и да има добра техника) втората на десно послабо, Витли ми изгледа како да ќе добива шанси сезонава, од втората Јоро ми се свиѓаше со прогресивните пасови, со Маунт изгледа добиваме солидно појачување сезонава а Ханибал за жал изгледа наполно изгубено и веројатно би се ослободиле од него ако дојде некоја понуда.
Севкупно очекувам течна игра сезонава и доколку успеат да го победат Сити во Комјунити би требало убав почеток да гледаме
Покажа квалитет на крајот од сезоната. Мислев никад нема да стане играч од овој но ете почна да дава надеж, сезонава можеме да добиеме вистинско засилување во него. Гарначо, Рашфорд и Амад по крилата а мислам дека и Зиркзе може да покрие таму. Идеално би било да се продадат Пелистри, Санчо и Ентони и од тие пари да се земе уште едно квалитетно крило.Не успеав да фатам ниту една од утакмициве, ама гледам дека Диало е доста фален вторава. Фатив нешто хајлајци, и баш делува дека е спремен за во прв тим и права шанса, барем 10 меча по ред да ги игра, да видиме навистина до каде е.
Санчо слободно нека си оди, Бруно не. Има уште години игра во него, кој ќе го замени Маунт?
Санчо нека оди слободно ама Бруно мислам дека треба да остане уште некоја сезона. Чави Симонс е талент ама како ќе се снајде, а Маунт не ми влева доверба.
Бруно ако ги продадат Олмо нека го земат ама мислам грешка ќе е да се продаде сега зошто реално ни е најдобар играч.Санчо слободно нека си оди, Бруно не. Има уште години игра во него, кој ќе го замени Маунт?
Не ми се верува тоа за Бруно можеби сака да извлечат подобар договор од Јунајтед. Видовме без него една утакмица неможеа пас да врзат нит креативност нит ништо како муви без глави беа.
Санчо резервиста 40мБруно ако ги продадат Олмо нека го земат ама мислам грешка ќе е да се продаде сега зошто реално ни е најдобар играч.
Автоматски споено мислење:
Угарте не им е резерва само сакаат да го сменат зошто не се вклопува во стилот на игра. Мислам околу за 50 милиони евра ќе се договорат.Санчо резервиста 40м
Угарте исто резервиста 70м е како бе така