Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.368
Поени од реакции
9.558
Нам ни треба 6 - ка. Профил на игрч баш како Угарте деструктивец.Невеш е 8-ца Ама ПСЖ запнале 70м никој не им дава толку болни ли се, изгледа ќе сакаат да им го финансира е Невеш хахаха.

Евертон тонат како Титаник изгледа ќе морат да го продават Брантвајт, искрено се забаа што не прифатија 50+ 10 за него.

Јас да сум Инеос сега ќе им понудам 30м ( тој што се дави ќе гледа да се фати и за сламка )
Много је куме намали. :D

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.473
Поени од реакции
3.446
Ок е за ротација Рабио, само не знам колку плата би барал.
Со Амрабат што правиме?
Почна да се зборува и за Чави Симонс.

Член од
13 август 2023
Мислења
929
Поени од реакции
2.284
Со Амрабат што правиме?
Арен е Рабиот бе, мајка му е за ебање. И пред да оди Јуве се поврзуваше со нас, ама оваа глумеше агент и бараше 10 милиони за неа.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Нема потреба од Чави Симонс и би коштал преку 80 милиони евра. Тој игра на позицијата на Бруно, а го имаме и Маунт таму.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.368
Поени од реакции
9.558
Со Амрабат што правиме?
Амрабат е во Фиренца и чека да ги откупиме.

Нема потреба од Чави Симонс и би коштал преку 80 милиони евра. Тој игра на позицијата на Бруно, а го имаме и Маунт таму.

Крила игра исто Чави Симонс.

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.473
Поени од реакции
3.446
Линделоф/Мегваер, Бисака, Скот, Касемиро, Ериксен, Санчо, Пелистри.
Мислам дека сите овие се за продажба, колку од нив ќе можат да продадат е друга приказна. Исто и од Ентони ако можат да се ослободат на позајмица би било добро.

Член од
13 август 2023
Мислења
929
Поени од реакции
2.284
Линделоф/Мегваер, Бисака, Скот, Касемиро, Ериксен, Санчо, Пелистри.
Мислам дека сите овие се за продажба, колку од нив ќе можат да продадат е друга приказна. Исто и од Ентони ако можат да се ослободат на позајмица би било добро.
Мислам дека ако го дадат МекТоминеј, ќе остане Каземиро.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.586
Поени од реакции
6.322

I like this .. Реков има други, немора да е Угарте само да е CDM .
Нека ги земат и двајцата. Со Касемиро, Амрабат и Скот(кој додуша и не е дм) ќе ни требат двајца за таа позиција, најдобро различни профили, по потреба да играат и заедно. На твитер ми излезе за некој Риос за бекап дм но не обрнав многу внимание. За Рабио немам ништо против, на нормална плата и да прифати да ротира со Маино е ок избор. Од Ериксен кој го газат веќе годините би бил подобар мислам.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.571
Поени од реакции
66.229
Зубименди мислам дека ги чека некој од Реал или Барса да го земат. Во Англија ми делува дека Арсенал би му бил прв избор, заради шпански тренер и Лондон како град.

Kajgana Shop

На врв Bottom