По последнава реченица се приметува дека сепак знаеш да ги анализираш и дека си добар познавач.Многу е битно да не го преладиш ептен.
Ова од искуство повеќе отколку познавање. Два-три пати ми се има десено да го заборавам во замрзнувач и го вадам скоро пред заледување, и освен смрзнат мозок не осеќам ништо. Мислам дека ова важи за 99% од пивата, подобро е да се ладат неколку саати во нормален фрижидер отколку да се стават инстант во замрзнувач.По последнава реченица се приметува дека сепак знаеш да ги анализираш и дека си добар познавач.
"Стварно добро", не е. Само "добро", е.Мислење за Fischer Blonde?
Го има во Веро за голема пара но не сум нешто храбар да го експериментирам освен ако не е стварно добро.