Јбг брат, ако не нека доаѓа ваму и Кам, Стокомак не му бегаат.Крос: Се надевам дека ќе можам да живеам со парите што ги заработив
Тони Крос веќе неколку дена е во пензија од фудбалот. Тој го шокираше фудбалскиот свет и челниците на Реал и Германија кога пред еден месец најави крај на неговата кариера. На Европското првенство беше лидер на германската репрезентација, но елиминацијата од Шпанија во продолженијата му го...www.gol.mk
А ние крпиме крај со крај секој месец.
Читате наслов и се фаќате за него само. Баш напротив, вика дека е задоволен со сработеното и дека одбива да оди во С.Арабија за уште повеќе пари. Сака да помине доволно време со семејството и најблиските. Пишува дека ако во случај не може да преживее со тие пари (како што ги спичкуваат парите сите црнчуги, јужноамерикански фавелаши и други безмозочни фудбалери), вели дека најверојатно не знае да се справи со иднината.Јбг брат, ако не нека доаѓа ваму и Кам, Стокомак не му бегаат.
И така се разбира у фудбал, ќе му средиме за у кладилница. 500 евра ги има редовно до 10ти секој месец.
Тоа закани со аперкати со чуда и го потопија со еден удар, го снема, падна во соблекувална доле.ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА
Гледајте го видеото кој кур. Од 30 секунда братот влезе у некој јужно амерички Мајк Тајсон филм, за на крајот да го поклопат како лаптоп од 2002ра.
2.4M views · 72K reactions | Crazy scenes last night… as Darwin Nunez is seen jumping into the stands to protect his family from some Colombian fans! Big chaos on the stands... | By Fabrizio Romano | Facebook
Crazy scenes last night… as Darwin Nunez is seen jumping into the stands to protect his family from some Colombian fans! Big chaos on the stands...www.facebook.com
И тоа од црномуњесто чиче со пивски стомак, најверојатно пекар по професија.Тоа закани со аперкати со чуда и го потопија со еден удар, го снема, падна во соблекувална доле.
Не се секирај сега таман ти се, пред то лешничињаНе знам за на Дарвин мадињата, ама нашите цитрони ги направи.
Не го дупат што си ја брани фамилијата, туку што фати да прави гард и си направи филм, небаре Мохамед Али е. И ај што го направи тоа, па доби и по муцка, и тоа на комичен начин.Ако зборате за Дарвин, ликот имаше пет рала мадиња да влези во толкава толпа и да си ја одбрани фамилијата во хаосот, пола од вас пустина ќе фатите тројца да ви се соберат
Па добро во таков хаос ќе изедеш и некојаНе го дупат што си ја брани фамилијата, туку што фати да прави гард и си направи филм, небаре Мохамед Али е. И ај што го направи тоа, па доби и по муцка, и тоа на комичен начин.
It's not my type