Фан Клуб: Вардар

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.873
Поени од реакции
7.680
Точно ли е дека се преговара со Јапонец, Босанец, Србин, Австриец и со некој некој африканец?
Такво инфо имаше некаде денес.
Од групата на Миленко е таа информација, не знам колку може да му се верува, пред 2-3 дена пиша дека спонзорот не бил Новоматик.
received_1704002283764540.jpeg

Член од
29 април 2015
Мислења
4.326
Поени од реакции
4.240
Спонзорот каков сака хоштаплер нека биде, ама не мора луѓето кои ќе ги стават одговорни во клубот да бидат најголем шлајм, што ќе не заглави во долгови за навек.
Очигледно си најголем песимист тука.
Стварно не знам што очекуваш..
Ако имаат само човек за да контролира, а плус Комити човек во управа, како може да не дозаглават?
Тогаш во кој случај можеме да бидеме сигурни?
И шеиците на Сити да дојдат може да не заглават ако гледаш така..

Член од
31 август 2021
Мислења
451
Поени од реакции
2.515
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Од групата на Миленко е таа информација, не знам колку може да му се верува, пред 2-3 дена пиша дека спонзорот не бил Новоматик.
Прегледај го приврзокот 423097
Не си го разбрал , го следев цело време и рече дека Новоматик ке биде само спонзор а не главен сопственик на Вардар(ова го пишав уште вчера кога се објави за Новоматик) ..

Денес тоа се потврди , Новоматик е само помагател во Вардар со 1 милион евра .

Долгот ке го плати новиот спонзор и Миленко веројатно ке биде спортски директор и ке има улога околу носењето на нови играчи ..

Баш ме занима кои ке бидат тие играчи од Уганда и Кореја што ги пишал :D

Колку и да има песимисти сепак ситуацијата во која што сме денес е подобра од тоа што беше до моментов , е сега што ке биде за 10 години никој неможе да знае :toe:

Последно уредено:
Член од
11 април 2023
Мислења
2.173
Поени од реакции
7.331
Што не е јасно главен сопственик на ФК Вардар ќе биде Орце Камчев ,имајте трпение малку ,убаво и осмислено работат на случајот луѓето околу него.

Член од
20 септември 2023
Мислења
350
Поени од реакции
1.969
Не си го разбрал , го следев цело време и рече дека Новоматик ке биде само спонзор а не главен сопственик на Вардар(ова го пишав уште вчера кога се објави за Новоматик) ..

Денес тоа се потврди , Новоматик е само помагател во Вардар со 1 милион евра .

Долгот ке го плати новиот спонзор и Миленко веројатно ке биде спортски директор и ке има улога околу носењето на нови играчи ..

Баш ме занима кои ке бидат тие играчи од Уганда и Кореја што ги пишал :D

Колку и да има песимисти сепак ситуацијата во која што сме денес е подобра од тоа што беше до моментов , е сега што ке биде за 10 години никој неможе да знае :toe:
Јас, ти, Петко, Станко и остали кои купувавме виртуелни карти сме помагатели, рестораните што даваа ручек беа помагатели, Новоматик е спонзор!

Играчот од Уганда е Халид Лвалива, лани играше во Брегалница.

Член од
1 август 2015
Мислења
1.111
Поени од реакции
2.391
Тргна возот како така, со 1М€...
Тие што се потенцијални засилувања ваљда ќе се приклучат во Словенија на припремите.

Член од
23 април 2022
Мислења
529
Поени од реакции
2.648
Прегледај го приврзокот 423097
Ако следите внимателно сите до еден (освен кореецот) ви се кажани на форумов поединечно (што во отворена, што во задскриена форма)

Последно уредено:

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.815
Поени од реакции
2.361
Мене баш ме интересира кој е тој од Кореја. Австриецот најверојатно е Спиридоновиќ што го споменавте повеќето. Треба да се побара лев бек, со оглед дека тешко се наоѓа добар играч на таа позиција.Има еден страшно добар лев бек Окези Принс Ебенезер кој е слободен играч. Има 23 години и има настапувано последната сезона за Арда во Бугарија. Имаше одлична сезона.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.253
Поени од реакции
37.940
Да ги рачистиме дилемите :)
Дилемите:
Ако беше австриски Новоматик новиот спонзор како што јави Спортмедиа сигурен бев дека Орце Камчев нема да биде дел од Вардар , бидејки Новоматик е сосема друга компанија која ги има низ цел свет ..

Но чим се работи за друг спонзор тогаш растат шансите позади све пак да стои Камчев .
Ке имате објавено на ФК Вардар на фејсбук до 22 часот правете рефреш :)

Иначе Новоматик нема да биде ...
Од овие што си ги набројал јас само Моцарт ги спомнав бидејки имаше некое инфо дека е можно да влезат (со тоа што и Новоматик се збореше во делот од игриве на среќа) али ништо од тоа
:pos:

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.139
Поени од реакции
2.325
Досега имаме тројца топ стопери или можеби Најдо ќе игра задни везни

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.253
Поени од реакции
37.940
Миленко: „Новиот сопственик доаѓа од Австро-унгарската империја“

Гwујо??? o_O

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.099
Поени од реакции
74.909
Очигледно си најголем песимист тука.
Не те знам кој си, ама без навреда, Вардар активно го следам од трибина од 2006 година, сум бил запознаен со работата на милион раководства кои се промениле периодов, сум сведочел на еден куп работи кои се правеле од партиски лајнари и квази легенди на клубот за кои не може ни да замислите, пола од сезониве не се знаело дали ќе пријавиме екипа до последен момент итн. Да споделам некои работи во кои биле вклучени истиве гробари на Вардар ќе ви се приповрати, а не па да се курчиме дека ќе бидеме пак најјаки.
Не сум песимист, само сум реален, затоа што константно се повторува истиот филм. Со вакви луѓе можам само комплетно истите работи да ги очекувам, безразлика што ќе имаат некаков надзор од Комити. Затоа и реков, лесно може да пукне тиквата.
Ако биде се по договор, во некој подолг рок може да се издигнеме, ама тешко е да се поверува дека се' ќе оди како подмачкано.

Кратко и јасно, ако некој сака сериозно да вложи во спортот и токму тој да го води клубот, едноствано нема Свињенко да му биде главен извршител. Не треба да си Ајнштајн за тоа да го сфатиш. Ниту еден странски спонзор, не би одбрал таква карикатура за спонзор, лесно е да поврзете некои работи.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Па колку и да ти делува смешно ни ти незнаеш како стојат работите , ај ке ти објаснам колку и нешто јас да сум помешал ..

Тогаш кога се објави во 22.30 договорот не се работи за Новоматик , туку за другиов спонзор со Миленко и Камчев ..

Точно дека имаше забуна во врска со двата спонзори и затоа јас се помешав , но сега релноста е таа Новоматик само како спонзор без човек во раковдоството (само во финанскиот дел ке имаат ) и другиот спонзор кој ке го плати долгот каде што преку Миленко оди целава работа ..

На крај најбитното спонзор ке имаме , тоа што го зборев од мај навака искочи вистина, поздрав .

Kajgana Shop

На врв Bottom