Фан Клуб: Вардар

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Ако е вака тогаш Новоматик ке биде генерален спонзор,но другиот спонзор веројатно ке биде тој со Миленко (Камчев) и таму се чекаат деталите за јавно да биде објавено името на тој спонзор ..

Јас барем вакви информации имам , мислам дека ми се точни па ке видиме :toe:

Значи најбитно спонзор ке имаме ..

Еве има луѓе што се поупатени од мене , ако ми е погрешно инфото нека ме поправат ..

Ова го зборам бидејки зад Новоматик сигурен сум дека не стои Камчев(Миленко), ми нема логика ова ..

Последно уредено:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.731
Поени од реакции
3.115
Кое инфо човече, прес у 12 каде ќе се објави новиот спонзор Новоматик и воедно претставен ќе биде Попзлатанов, мислиш Вини Јр :несвест:
Popzlatanov.... sto ke ni e. Podobro dete u21 stavi da igra

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Со големо задоволство Новоматик Македонија Ве поканува на настанот по повод потпишување на Договорот со кој што компанијата станува генерален спонзор на Фудбалскиот клуб Вардар“, велат од Новоматик.

Ова е веќе сигурно , нека ни е со среќа :)

Но како што кажав и погоре , останува да видиме дали ке биде само Новоматик или ке има уште еден спонзор :toe:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.562
Поени од реакции
29.157
Кире, ако недај боже пак дојдеме у ситуација да бараме спонзори, ќе ти забранам пристап на темава. Ајде сезоната ќе почне каде и да е, ама за време на трансфер пазар од полусезона натаму, ќе имаш лимитиран пристап од 1 пост неделно :D

Член од
1 август 2015
Мислења
1.111
Поени од реакции
2.391
Screenshot_20240708_183355.jpg
Автоматски споено мислење:

Сериозна компанија е ова (y)

Hoy

Член од
7 септември 2017
Мислења
582
Поени од реакции
1.921
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Од тоа што слушнав од извори од блиски луѓе на Вмро , се чека Вардар да обезбеди опстанок и веќе на лето ке се најде стабилен спонзор во ФК Вардар , исто ке има пари и за РК Вардар ..

Незнам никакви детали , само ми беше кажано во наредниот период очекувајте бум од Вардар(ФК и РК) , толку ...

Не ми реплицирајте само државен проект повторно и такви муабети , ова ке биде на друго ниво ..
Пишано 10 мај 2024 - Бум :)

Да ги рачистиме дилемите :)

Член од
11 април 2023
Мислења
2.173
Поени од реакции
7.331
Супер спонзор е Новоматик само да видиме која сума ќе ја вложуваат во Вардар, да не биде нешто ситно :) . Да почекаме утре 12 часот да видиме што ќе кажат, сигурно ќе има прашања од новинари,па ако го прати некој форумов нека праша за помошното позади исток дали има опција да се врати на ФК Вардар,и дали од следна сезона се враќаме на Градски.

Kajgana Shop

На врв Bottom