- Член од
- 28 јануари 2018
- Мислења
- 1.873
- Поени од реакции
- 7.680
Очигледно си најголем песимист тука.Спонзорот каков сака хоштаплер нека биде, ама не мора луѓето кои ќе ги стават одговорни во клубот да бидат најголем шлајм, што ќе не заглави во долгови за навек.
Не дека спонзор нема да е Новоматик, туку дека сопственикот ќе биде другОд групата на Миленко е таа информација, не знам колку може да му се верува, пред 2-3 дена пиша дека спонзорот не бил Новоматик.
Прегледај го приврзокот 423097
Не си го разбрал , го следев цело време и рече дека Новоматик ке биде само спонзор а не главен сопственик на Вардар(ова го пишав уште вчера кога се објави за Новоматик) ..Од групата на Миленко е таа информација, не знам колку може да му се верува, пред 2-3 дена пиша дека спонзорот не бил Новоматик.
Јас, ти, Петко, Станко и остали кои купувавме виртуелни карти сме помагатели, рестораните што даваа ручек беа помагатели, Новоматик е спонзор!Не си го разбрал , го следев цело време и рече дека Новоматик ке биде само спонзор а не главен сопственик на Вардар(ова го пишав уште вчера кога се објави за Новоматик) ..
Денес тоа се потврди , Новоматик е само помагател во Вардар со 1 милион евра .
Долгот ке го плати новиот спонзор и Миленко веројатно ке биде спортски директор и ке има улога околу носењето на нови играчи ..
Баш ме занима кои ке бидат тие играчи од Уганда и Кореја што ги пишал
Колку и да има песимисти сепак ситуацијата во која што сме денес е подобра од тоа што беше до моментов , е сега што ке биде за 10 години никој неможе да знае![]()
Ако следите внимателно сите до еден (освен кореецот) ви се кажани на форумов поединечно (што во отворена, што во задскриена форма)Од групата на Миленко е таа информација, не знам колку може да му се верува, пред 2-3 дена пиша дека спонзорот не бил Новоматик.
Дилемите:Да ги рачистиме дилемите![]()
Ако беше австриски Новоматик новиот спонзор како што јави Спортмедиа сигурен бев дека Орце Камчев нема да биде дел од Вардар , бидејки Новоматик е сосема друга компанија која ги има низ цел свет ..
Но чим се работи за друг спонзор тогаш растат шансите позади све пак да стои Камчев .
Ке имате објавено на ФК Вардар на фејсбук до 22 часот правете рефреш
Иначе Новоматик нема да биде ...
Од овие што си ги набројал јас само Моцарт ги спомнав бидејки имаше некое инфо дека е можно да влезат (со тоа што и Новоматик се збореше во делот од игриве на среќа) али ништо од тоа
Не те знам кој си, ама без навреда, Вардар активно го следам од трибина од 2006 година, сум бил запознаен со работата на милион раководства кои се промениле периодов, сум сведочел на еден куп работи кои се правеле од партиски лајнари и квази легенди на клубот за кои не може ни да замислите, пола од сезониве не се знаело дали ќе пријавиме екипа до последен момент итн. Да споделам некои работи во кои биле вклучени истиве гробари на Вардар ќе ви се приповрати, а не па да се курчиме дека ќе бидеме пак најјаки.Очигледно си најголем песимист тука.
Па колку и да ти делува смешно ни ти незнаеш како стојат работите , ај ке ти објаснам колку и нешто јас да сум помешал ..Дилемите:
![]()