- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 21.577
- Поени од реакции
- 37.476
...да во право си, требаше да проверам дали имам мои направени фотографии од спуштање на Месечина и лично од астронаутот Армстронг во 1969 година, тоа не знам втора, трета моја реинкарнација, како што ја имаш твојата Х реинкарнација што памтиш како настанале планетите, како исчезнале диносаурусите и како Исус не постоел, а најмалку воскреснувал, зошто ти си бил присутен, ама ако тебе ти се може да пишуваш што сакаш тука на форум, зашто не дозволуваш и друг да пишува, тоа не значи дека е пролив, споредбено на твојот збор ти си пред пролив појава т.н. прдеж!Ти си баба, не си жена.
Ти не дискутираш,немаш тфое мислење,ти лепиш слике и копираш од интернет,а и везе немаш у сфаку област.Никој не те сака и досадна си како пролиф.
А и ја прф те кажа Лолобриџида,онакој ми дојде,врску си нема сс Џонтру.
Сфе памту ја.
...на форум за разлика од тебе не сум присутна да некој ме сака, ако е таа твоја улога, инаку ок е кумановскиот дијалект, ама кога го комбинираш со дебилно пишување на букви, ама ич не си интересен,а најмалку си смешен или мислиш дека си фраер, не си бе бато, и да не знам зошто имаш таква мржња кон бабите, што за тебе не се жени, кој знае што траума носиш од детство, да не си бил злоупотребен од некоја баба!
П.С.
...јас се извинувам, ама нема веќе да се спуштам на негово ниво, дечко од кумановски маркет не знае што збори, ооооо Господе опрости му, во има на сите баби, јас не можам, иако не сум баба се соживувам во нивната тага на вакви внуци!
сликана Месечина од Земјата,
фотографија на Армстронг направена од тлото на Месечина, а сликана е Земјата.
...како може да бидат со иста големина и Месецот и Земјата???
Последно уредено: