- Член од
- 27 мај 2024
- Мислења
- 2
- Поени од реакции
- 0
Аууууу....Nishto otkako ja dupcheshe na drugar mu Brus zhenata pochna solo proekti da snima i da vadi neizdadeni versovi.
Аууууу....Nishto otkako ja dupcheshe na drugar mu Brus zhenata pochna solo proekti da snima i da vadi neizdadeni versovi.
Ако ти треба оргинал пиши му на Тони на социјални мрежи Фејсбук, Инстаграм може ќе ти каже.
Ако е копија може да си ги симнеш од Spotify, Youtube
Копираш линкот и го ставаш на сајтовиве зависи од каде си го копирал линкот.
Spotify
Spotify Music Downloader to MP3 - Spotify Downloader
SpotifyDown is a simple Spotify Song Downloader. SpotifyDown allows you to download tracks, playlists and albums from Spotify instantly.spotifydown.com
Youtube
YouTube Playlist to Mp3 Converter & Downloader | ConverterBear
Convert the songs at YouTube playlists to mp3 tracks easily and fastest way. Download youtube playlist mp3s by ConverterBear.proconverterbear.pro
Сега има и нов албум Тонио Сан со плус oргинална верзија на Фрекфенции Green Out со LD Pistolero.
Eве на Фејсбук.Да, да во тек сум со новите албуми шо ги извади Антонио, лично на мене како артист ми е еден од најдобрите на Мк сцена.
Дај ако знаеш кажи како можам на инста да го контактирам, нема некој негов официјален профил или само јас не можам да најдам, пошо не користам Фејсбук
Далеку е од Havoc стил. Повеќе е накај Премиер отколку Хавок и ич не ми звучи темно. Другата верзија е подобра, повеќе им одговара на стилот, паметно направиле што таа ја објавиле.Баш во еден поткаст Тони кажа дека оригиналната верзија на “Фреквенции“ со потемен бит како на Havoc ја нема никаде на Јутуб и ќе ја постави. Гледам стварно ја има поставено.