Хип хоп културата во Македонија

Член од
21 мај 2024
Мислења
2
Поени од реакции
0
Ако ти треба оргинал пиши му на Тони на социјални мрежи Фејсбук, Инстаграм може ќе ти каже.

Ако е копија може да си ги симнеш од Spotify, Youtube

Копираш линкот и го ставаш на сајтовиве зависи од каде си го копирал линкот.
Spotify

Youtube

Сега има и нов албум Тонио Сан со плус oргинална верзија на Фрекфенции Green Out со LD Pistolero.

Да, да во тек сум со новите албуми шо ги извади Антонио, лично на мене како артист ми е еден од најдобрите на Мк сцена.

Дај ако знаеш кажи како можам на инста да го контактирам, нема некој негов официјален профил или само јас не можам да најдам, пошо не користам Фејсбук :(

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.671
Поени од реакции
8.100
Да, да во тек сум со новите албуми шо ги извади Антонио, лично на мене како артист ми е еден од најдобрите на Мк сцена.

Дај ако знаеш кажи како можам на инста да го контактирам, нема некој негов официјален профил или само јас не можам да најдам, пошо не користам Фејсбук :(
Eве на Фејсбук.

На Инста не знам дали му е официјален.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.446
го знам бе овој од тие новите рапери беше у некоја група

(не читав што сте пишувале)

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.131
Поени од реакции
13.257
Баш во еден поткаст Тони кажа дека оригиналната верзија на “Фреквенции“ со потемен бит како на Havoc ја нема никаде на Јутуб и ќе ја постави. Гледам стварно ја има поставено. (y)

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.434
Поени од реакции
3.510
Баш во еден поткаст Тони кажа дека оригиналната верзија на “Фреквенции“ со потемен бит како на Havoc ја нема никаде на Јутуб и ќе ја постави. Гледам стварно ја има поставено. (y)

Далеку е од Havoc стил. Повеќе е накај Премиер отколку Хавок и ич не ми звучи темно. Другата верзија е подобра, повеќе им одговара на стилот, паметно направиле што таа ја објавиле.

Kajgana Shop

На врв Bottom