Ima da se rusime od cekanje to e nekade krajot na juni pocetok na juli, ami dekemvri kaj eКолку време чекаше за потпис?
Ima da se rusime od cekanje to e nekade krajot na juni pocetok na juli, ami dekemvri kaj eКолку време чекаше за потпис?
Svaka cast. Tri godini i nekolku meseci ne e loso.Здраво, од пред некој ден имам потпишан указ. Бр. 10***/2021.
Поздрав
Од 01.04 чекав потпис. Како што видов на форумов и други луѓе околу 3 месеци чекаа во просек од оваа година. ПоздравКолку време чекаше за потпис?
Na zadolzitelna si ?Ne brini nisi jedini...ja i brat od oktobra 2022 god čekamo potpis
OktomvriSad ne znam kako se kod vas to kaže
Ali kod nas potpis za ukaz
Kad ukucam brojeve piše poslati su dokumenti kod predsednika na potpis....čekamo ukaz od 2022 god
Автоматски споено мислење:
Sad ne znam kako se kod vas to kaže
Kad ukucam brojeve piše poslati su dokumenti kod predsednika na potpis....čekamo ukaz od 2022 god
Oktomvri 2022 intervju imase ?Sad ne znam kako se kod vas to kaže
Автоматски споено мислење:
Sad ne znam kako se kod vas to kaže
Na zadolzitelna si ?
Ne e fer nekoi da preripat a drugi da ubrzavat.moeto ostana vo nekoja fioka zaboraeno
- Формирана досие N:174xx/2021/11.01.2022 година Досието е во постапка на задолжително одобрување.
Мислам дека не, колку што памтам може да се регистрираат само деца, родители, баба/дедо и брат/сестра но не и чичковци, тетки, братучеди.Dali moze bratucet/vujko da te pise, da izvadi dokument vo rodstveni vrski bidejki negoviot dedo/tatko e i moj dedo
Само директни претци!!!Мислам дека не, колку што памтам може да се регистрираат само деца, родители, баба/дедо и брат/сестра но не и чичковци, тетки, братучеди.
А твојот вујко со кои документи го добил државјанството?
Vredi da se proba ako se nema druga alternativa. Samo moze da dobies. Ama ke bide dolga golgota.Dali moze bratucet/vujko da te pise, da izvadi dokument vo rodstveni vrski bidejki negoviot dedo/tatko e i moj dedo
Честитки, кога беше на интервју и каде?15**/2022 od denes
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
15**/2022 od denes
По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.
koga imase intervju ?