Mislam deka uste se januar mesecDali ima nekoj informacija na intervju bev vo maj 2022 do kade e rabotava uste sum na zadolzitelna
Finalna 97x/2022, int jan 2022. Info od fb, denes postaveno.Dali ima nekoj informacija na intervju bev vo maj 2022 do kade e rabotava uste sum na zadolzitelna
Posle nova godina negde 2025Dali ima nekoj informacija na intervju bev vo maj 2022 do kade e rabotava uste sum na zadolzitelna
Verojatno vekje ti e izlezeno brojceto no najdobro e da se javish vo konzulatot i da gi prashash za da ne odish za dzabe i da mora licno da idesh i da si go podigneshКолку време се чека од прилика за бројче да се добие? Бев во Битола пред повеќе од 3 месеци на интервју, ми рекоа дека за 3-4 месеци ќе излезе. За недела дена ќе бидат 4 месеци, но јас сеуште немам бројче.
Исто така, би сакал да прашам кога ќе добијам бројче, дали ќе мора да идам пак во Битола за да си го земам? Или може онлајн тоа?
Фала однапред.
Тоа ме чуди и мене што сеуште немам број. Веќе 3-4 пати им се јавувам на телефон, ме прашуваат име презиме, им кажувам, и ми викаат дека нема излезено број. Во втората недела од Јули ќе биде 4 месеци откако бев на интервју.Verojatno vekje ti e izlezeno brojceto no najdobro e da se javish vo konzulatot i da gi prashash za da ne odish za dzabe i da mora licno da idesh i da si go podignesh
Mn bavno... znae nekoj odprilika kolku na mesec vrtat?Posle nova godina negde 2025
Ti se brza za Germaniite a drugarMn bavno... znae nekoj odprilika kolku na mesec vrtat?
Po moja pretpostavka ti si nekade okolu 5-6 iljadi broj na prepiska, ako na intervju beše vo Sofija? Ako e taka, do tebe ce stignat na jesen sto posto, zošto okolu 1500-2000 prepiski rabotat za eden mesec.Dali ima nekoj informacija na intervju bev vo maj 2022 do kade e rabotava uste sum na zadolzitelna
Друже здраво, јас бев лани во октомври на интервју во битола и бројчето го земав сега во април, и јас бев во паника мислев изгубено е нешто ама тие споро работат. Мој предлог јавувај се таму секоја недела во петок јас така правев. ПоздравТоа ме чуди и мене што сеуште немам број. Веќе 3-4 пати им се јавувам на телефон, ме прашуваат име презиме, им кажувам, и ми викаат дека нема излезено број. Во втората недела од Јули ќе биде 4 месеци откако бев на интервју.
Исто така имам другарче што беше на интервју пред мене 2-3 недели (значи он е веќе 4+ месеци), и него уште му нема излезено број..
Колку време чекаше за потпис?Здраво, од пред некој ден имам потпишан указ. Бр. 10***/2021.
Поздрав