Што готвите во моментов?

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.892
Поени од реакции
25.212
Кога ќе нападне пмс-от.
Домашен сладолед од млечен крем засладен со стевиа ванила, 85% чоколадо без шеќер и замрзнати јагоди.
Ова одозгора е сируп од јагоди без шеќер.
received_1229937925037235.jpeg

received_841148580889103.jpeg

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.493
Поени од реакции
26.049
Кога ќе нападне пмс-от.
Домашен сладолед од млечен крем засладен со стевиа ванила, 85% чоколадо без шеќер и замрзнати јагоди.
Ова одозгора е сируп од јагоди без шеќер.
Прегледај го приврзокот 421534

Прегледај го приврзокот 421535
Дали во скоро време ќе кречите некоја соба розева ?

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.892
Поени од реакции
25.212
Дали во скоро време ќе кречите некоја соба розева ?
Мојата моментална канцеларија ја оставив со розеви ѕидови за секој случај. :love: Иако знам дека на една идна shieldmaiden ќе и' доликува некоја друга боја. :)

Член од
28 август 2013
Мислења
4.363
Поени од реакции
13.281
Мојата моментална канцеларија ја оставив со розеви ѕидови за секој случај. :love: Иако знам дека на една идна shieldmaiden ќе и' доликува некоја друга боја. :)
Rod prastari svi smo, a Goti mi nismo
Slavenstva smo drevnoga čest
Ko drukčije kaže, kleveće i laže!

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.974
Поени од реакции
7.623
Може рецепт за компирите?
Mozhi zoshto da ne:

5-6 kompiri gi lupish + 2-3 Zeleni piperki bez semki + 1 Suva Crvena Piperka isto ischistena gi varish dodeka da de svarat.

Pred da se dovarat zemash pogolema Tava i edna posredna glavica kromid sitno isechkana ja zaprzhuvash so malku povejche maslo.

Od Piiperkite so lajca ili sl. ja otstranuvash lushpata i gi stavash vo Panica ii gi dodavash kompirite i so Tolchnik ili slichno gi tolchish .
Smesata ja turash vo Tavata so kromidot i mu dodavash del od vodata kaj shto se varele kompirite.
Stavadh lazhica Vegeta i sol po zhelba i seto zaedno go przhish dogeka ispari vishokot voda i dobie gustina po zhelba. Ako go presushish dodavash ushte malce od preostanatata voda i koga e dovolno gusto go trgash od ogan i uzhivash. :)

Odi so se, belo sirenje, kolbavchina, Joghurt....

Kajgana Shop

На врв Bottom