Што готвите во моментов?

  • Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа што ни во сон не си дозволувам да пробам. :)
Еј бш ме интересира зшто не ги едеш тија преубави кифличке.И пред некое време ти пиша нешто дека само гледаш а не едеш.
Зшто се ограничуете што да едете а што не.

Океј осфен работе кои су ни гадни и неможемо да ги поднесемо,како например ја што не еду кромид,млад па ич,праз,лук само у паста рецепти еду дека не се приметуе бш,сарму,зелка праена сс месо,џигер,сланина,чфарке,питие...

А ти,како немоеш кифличке да едеш.Дебела не си како што знаемо.Па и да си се здебелила,немора ич да не едеш,него дамо две три.А не како жена у пмс у стање е сто да изеде.
Ако е некоја алергија океј.Дај пиши житисфе копка ме одонутра :icon_mrgr:
 
Еј бш ме интересира зшто не ги едеш тија преубави кифличке.И пред некое време ти пиша нешто дека само гледаш а не едеш.
Зшто се ограничуете што да едете а што не.

Океј осфен работе кои су ни гадни и неможемо да ги поднесемо,како например ја што не еду кромид,млад па ич,праз,лук само у паста рецепти еду дека не се приметуе бш,сарму,зелка праена сс месо,џигер,сланина,чфарке,питие...

А ти,како немоеш кифличке да едеш.Дебела не си како што знаемо.Па и да си се здебелила,немора ич да не едеш,него дамо две три.А не како жена у пмс у стање е сто да изеде.
Ако е некоја алергија океј.Дај пиши житисфе копка ме одонутра :icon_mrgr:
Еј и плус у пмс сум, ама не јадам. :D
Решив да го симнам цел вишок што се наталожи со и после бременоста.
Ни од бурекот не јадев!
 
Еј и плус у пмс сум, ама не јадам. :D
Решив да го симнам цел вишок што се наталожи со и после бременоста.
Ни од бурекот не јадев!
Ццц, ти ли беше за вака.
 
Кило домати, скоро кило пипер благ, дека немав лут, две поголеми главици кромид, можеш и лук, ме мрзеше тоа да рендам и ставив лук во прав, три јајца, сол и бибер и малку лут буковец, дека јадам луто, и минимална количина брашно за да добие на густина. Прво пропржуваш кромидот, па додаваш пиперките и лукот, па доматите, и на крај јајцата и посолуваш и мешаш неколку пати со сол и бибер, можеш и други зачини опционално, а знам и магдонос се става задолжително по вистински рецепт. И оставаш да се динста на тивок оган околу пола саат/час. Храна која се јаде со летна манџа е пржено сирење, пржени јајца, кобасици или помфрит.
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom