@bijons fala ti. samo ,,maka,, e sto cadorcevo //ne sum probal// dali ke ,,vleze,, kaj GPS modulot i okolinata //sto se tamu ima// kaj sreden retrovizor. Sum probuval so site onie zastiti od sonce //dostapni vo prodavnicite za avto galanterija t.e. kozmetika// za od vnatresna strana i ne biva, nevozmozno e da se prilepi ,,direkt,, do staklo. Pretpostavuvam znaes na koj del mislam sto preci
I sto pravam momentalno, zastitata vrz shal tabla i plastika od vnatre legnata i tolku //kolku-tolku//. Nadvoresna ubava zemav, napisav mi ja ,,zemaa,, za brzo.
Drugo, za kameri nemam zakonsko pravo i ,,gledam so stan,, na druga strana. Ako ne ti e tesko, bi te zamolil //bidejki nemam fb// da postavis edno prasanje za cadorceto i ovaa situacija za modulite kaj retrovizorot //dali ,,pasuva,,// pa kje mu recam na sinot da mi poraca.
Isto ako ne ti e problem, bi ti bil blagodaren da ja slikas ceradata od vnatresna strana. Moram da kupam cerada letna, bidejki kje letuvam podolg period vo Hrvatska sledniot mesec, kade ima mnogu borovi i kako bi ja zastitil kolata od mozna smola. Smetam deka L ,,velicina,, bi bila dovolna i za mojata kola. Ako ne ti e ,,maka,, dimenzii da mi dades //vsusnost pisuva pogore//, cenata e primamliva pa neka mine edna sezona ,,se isplati,,. Zaminuvam na dezurstvo, no kje poglednam utre. Fala