- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.752
- Поени од реакции
- 6.495
Вечер од 19.15 интервју на Борко Ристовски во топ тема на телма , да видиме што ке каже последно околу Вардар бидејки моментално он се уште се води директор додека не се најде наследник ..
Ке каже кој петок ке биде?Вечер од 19.15 интервју на Борко Ристовски во топ тема на телма , да видиме што ке каже последно околу Вардар бидејки моментално он се уште се води директор додека не се најде наследник ..
Јас за ракометов не се сеќирам, ќе бидеме конкурентни. Фудбалов е маката...Вечер од 19.15 интервју на Борко Ристовски во топ тема на телма , да видиме што ке каже последно околу Вардар бидејки моментално он се уште се води директор додека не се најде наследник ..
ne se sekiraj sampioni sme ako ne ovaa slednata god 100%Јас за ракометов не се сеќирам, ќе бидеме конкурентни. Фудбалов е маката...
borko ostanuva... dali formalno ili neformalno nebitno. toa sto e minister nema da preci da ja vrsi funkcijata i vo vardar, imas kup politicari so drugi tezgi na strana...Борко е веќе во влада не се замара со ова,него има ли дојава кој ќе го наследи,Столе????
Шо кажа Борето вчера не ја гледав јас емисијата, зборуваше нешо за Вардар или јок.Вечер од 19.15 интервју на Борко Ристовски во топ тема на телма , да видиме што ке каже последно околу Вардар бидејки моментално он се уште се води директор додека не се најде наследник ..
Од тоа што гледав водителот ни еднаш не му постави прашање за Вардар , цело време го прашуваше за спортот и наредните проекти на тоа министерство ...Шо кажа Борето вчера не ја гледав јас емисијата, зборуваше нешо за Вардар или јок.
borko ostanuva... dali formalno ili neformalno nebitno. toa sto e minister nema da preci da ja vrsi funkcijata i vo vardar, imas kup politicari so drugi tezgi na strana.
Абе Србија му е блиску до Скопје, од Битола ако се затера, поубаво ќе му беше некаде во Унгарија да играНа крајот е од кариерата, има фамилија, жена му е Македонка, Србија му е блиску, Пелистер е финансиски постабилен од Вардар...сето тоа е разбирливо.
Но не верувам дека Кара, Тимур и Чупиќ би го направиле истото ако се на негово место.