Дури и да не го сакаш, веројатно заслужува уште една титула со репрезентација и да замине во пензија CR7.
2 турнира по ред завршуваат 3ти во група, се надевам памтиш како епски освоија титула со сите Х или продужетци накај пенали. На крај не играше ради повреда. Не ми изледаат така супериорно и доминирачки тим Португалија со играч од калибар како Роналдо. Со оглед на тоа какви се не играчи имале, не биле нешто посебно.
Да не збориме за Светско кариерата каква му е во овие 18 години, апсолутно непостоечка. Ликот со 0 голови во нокаут фаза. Неможе да се каже дека немале предобри играчи во тим ама ете.
Батето од толку филмање и курч по интервјуа и социјални мрежи се му се врати по глава за да на крај да биде избркан како куче од Јунајтед, клубот што го направи фудбалер
Во Арабија 2 години веќе го буши дното, кој го прати знае каков очаен glory hunter е станат и дно буши со испади. Играа некое финале со Ал Хилал сега пред некое време па му скандирале фанови противнички и неговите истовремено името на Меси и притоа го гледаш од карши Нејмар седи на клупа и снима за у група по чат да пука сеир.
Ликот до ден денес има испади и навистина ме изненади оваа негова асистенција а го имаше сето време и цел ебан простор да шутира.
Сеуште ми изгледа дека е очаен да освои Еуро за да остави некој траг плус во неговата колекција од рекорди.
Не гледам како веројатно заслужува да освои оваа преумрена Португалија оваа година.