Trance журки

Член од
4 октомври 2014
Мислења
787
Поени од реакции
539
Шо е фората со Охрид Колинг ќе ми објасни некој? Не сум бил ама пола Скопје од помладиве се таму, што е толку привлечно?

Член од
21 јули 2017
Мислења
289
Поени од реакции
233
Шо е фората со Охрид Колинг ќе ми објасни некој? Не сум бил ама пола Скопје од помладиве се таму, што е толку привлечно?
Хмм, едина работа што ме привлекува на транс/техно/хаус журка е пијалак, музика и да пуштам мозок на пасење, до доцни часови. Можеби да запознаам некоја, јес да тешко.

Можда као за помлад човек привлекува самото доживување на настанот. Само не сум бил па не знам да кажам.
Музиката на Роџер Санчез, и сите слични на него, ми личи едно те исто, така да, пијалак и мозок на пасење.

Последно уредено:
Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Мирко Попоф не е транс,а богами и Санчез и колинзи.
Ма да на такфи летњи фестивали,увек има транс стејџ, што мене никад не ми беше по кејф такфа комбинација.

Порано на транс журке горе доле бесмо исти људи, како едно друштфо.За ск незнам,мада слушам идеф мноо шкарт људи и деца.Осфен ако не се напраи некоја опен еир форест забава, на коју чат пат ке видиш некога и од стару школу.

Еве пред 2-3 недеље имаше луда забава у куманофску шуму, на коју ја немога да иду.Jahbo од Parvati Records беше заедно сс луду македонску поставу, Аtriohm,Tengri,Shev & Dina.

A најјаки журке се праесфа на времето,пред 15-20 године.
Например Goa Gil 2005 беше на Хамзи Пашини конаци.Тој време беше лаф хепинес и блесинг спирит.
Не ти треаше mdma или lsd за да си пројдеш јако. Битна беше музика и насмеани фаце.

Поздраф Нездраф!
Бумски Шумски!
Ме подсети баш дека единствена транс журка на која сум бил во МК е на Скопско Лизгалиште , периодот 2005-2009 незнам која година точно , Таламаска се сеќавам беше еден од гостите , имаше голем и мал стејџ , на малиот беше похардкор ако ме држи добро сеќавање , а нај што се сеќавам е дека освен пива ништо друго не конзумирав , а си поминав лудо и незаборавно хехе.

The Wild Boy

љепотан
Член од
26 декември 2017
Мислења
1.568
Поени од реакции
939
Дечки да прашам, слушнав за денеска 22.06 дека ќе имало транс журка на козјак, ми кажаа колешки на работа, и сакаме со друштво да идеме.

Што разбрав:

• Ќе се одржувала од 10 на пладне (вечерва) па се до 1 на пладне до Недела
  • Била као некоја secret trance журка
  • Влезот бил free? (не сум сигурен)

Јас пробав да се распрашам... и што дознав (прашав на аурора козјак бројот), дека веднаш пред аурора се вртело лево и се идело по земјен пат едно 500 метри и таму во некоја шума правеле журки.

Ако некој знае повеќе инфо, има бројче или има линкче од настанот, слободно споделете.

Не најдов по соодветна тема кај да пишам, нит ми се отвараше нова тема посебно за ова, па затоа тука прашав (што мислам дека е соодветно).

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.688
Поени од реакции
48.881
Не се фаќај на тие ора. Дете од фамилија си, нема што да бараш со тие бездомници.

The Wild Boy

љепотан
Член од
26 декември 2017
Мислења
1.568
Поени од реакции
939
Појди таму заедно со колешките, најверојатно ќе слушнеш ако има техно.
Со другарки ќе идам, колешкиве само ми спомнаа така.

Фората е во тоа што сакам да знам дали стварно ќе има, ми требаат повеќе информации (заради тоа и прашувам тука) за настанот, да знаеме ако има ќе отидеме, ако не... да не идеме за џабе.

Не се фаќај на тие ора. Дете од фамилија си, нема што да бараш со тие бездомници.
???

На какви ора? Идам со друштво да се журкам и да си поминам топ. Кај што има настани, увек идам со друштво. Не одам со бездомници, не конзумирам никакви ствари (ако мислиш на тоа), едноставно одам дека знаеш младите во овие години искачаат, се журкаат, кај има настани, гледаме сите да си поминеме убаво. Не ми е битно какви луѓе ќе има таму, идеме ние да си поминеме топ. Сепак секако ако сите луѓе таму се такви или некакви заебани типови на луѓе, тогаш нормално нема што мајка да барам таму. Се наоѓаат и фини луѓе на транс журки :)

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.784
Поени од реакции
21.317
Со другарки ќе идам, колешкиве само ми спомнаа така.

Фората е во тоа што сакам да знам дали стварно ќе има, ми требаат повеќе информации (заради тоа и прашувам тука) за настанот, да знаеме ако има ќе отидеме, ако не... да не идеме за џабе.

???

На какви ора? Идам со друштво да се журкам и да си поминам топ. Кај што има настани, увек идам со друштво. Не одам со бездомници, не конзумирам никакви ствари (ако мислиш на тоа), едноставно одам дека знаеш младите во овие години искачаат, се журкаат, кај има настани, гледаме сите да си поминеме убаво. Не ми е битно какви луѓе ќе има таму, идеме ние да си поминеме топ. Сепак секако ако сите луѓе таму се такви или некакви заебани типови на луѓе, тогаш нормално нема што мајка да барам таму. Се наоѓаат и фини луѓе на транс журки :)
Разгуглаја сам неколко стари трансери на вибер за да ти одговору.Да, ке има.
Еве ти флаер,огањ музика,Парвати Рекордс.
Тенгри е наш,Лео,третиот од Студени нозе што не поеше,музику што ги гу праеше.
IMG-b6fcec5f23f00a1a24aecd304c32d28f-V.jpg

Иначе на на транс забаве,поготово овакфи анонимус,нема да најдеш бездомници хорсери.По фиљан либерте људи и од хаус кремски забаве и пијани сељаци на Аца Лукас ке видиш.
Транс клиентела(збору за стару гарду) е много потценета.Јес да лапаф трипови,ама сфи су опенмајненд начитани,искулирани,фини,културни људи.
За разлику од сељоптери на турбофолк и нашмркани кремци на скупи хаус забаве,кои су увек спремни за проблеми и тепачку.

The Wild Boy

љепотан
Член од
26 декември 2017
Мислења
1.568
Поени од реакции
939
Разгуглаја сам неколко стари трансери на вибер за да ти одговору.Да, ке има.
Еве ти флаер,огањ музика,Парвати Рекордс.
Тенгри е наш,Лео,третиот од Студени нозе што не поеше,музику што ги гу праеше.
Прегледај го приврзокот 421213

Иначе на на транс забаве,поготово овакфи анонимус,нема да најдеш бездомници хорсери.По фиљан либерте људи и од хаус кремски забаве и пијани сељаци на Аца Лукас ке видиш.
Транс клиентела(збору за стару гарду) е много потценета.Јес да лапаф трипови,ама сфи су опенмајненд начитани,искулирани,фини,културни људи.
За разлику од сељоптери на турбофолк и нашмркани кремци на скупи хаус забаве,кои су увек спремни за проблеми и тепачку.
Фала ти. Го ценам и тоа што го напиша.

Вас кумановчанките многу ве сакам и ве поштувам, најјаки колешки на работа ми се кумановчанките!

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.784
Поени од реакции
21.317
Фала ти. Го ценам и тоа што го напиша.

Вас кумановчанките многу ве сакам и ве поштувам, најјаки колешки на работа ми се кумановчанките!
Лудак.
Беше ли на забаву?Импресии,музика,организација?
На колешке капеше ли ги од ногавице од мдму? И мене најјомилену колешке на работу су ми скопјанке,зшто од други градови и неам бш.

Kajgana Shop

На врв Bottom