Jas mislam deka ti si otepano naivna zhena!
Alllo, Jas da plajcham za nekogo?? Ne fala, ce se isushel dvorot, pa preku takvoto! Firmi da plajcam?? Aha i ce vidi. More se u P.M. po spisok!
Ce i stavish na majkati ultimatum! Ili se ce napravi kako shto ti pishav pogore ili rechii da se pakuva i pravec Skopje!
Bila nepodvizhna! Pa shto ako e! Ima kombina od cela evropa shto ce ja spakuvaat i zemat!
Ednash ce dadam 300-500€ i ce se kurtulam od trzavicite. ce i ja istovarat na sestra ti pred vrata i cao.
Ako treba i toj 1/3 ce im go ostavam i da ne gi vidam. Nitu ti ce ja osudish da umri pred vreme nitu ce umri pred vreme!
Tuku taa nejzina bolest ja koristat za da te cedat.
Dodeka ne im zapretish na majkati i sestra ti nema BUKVALNO nishto da se smeni.
Ama bila Majka! Pa neka bide, ama covecna a ne vaka na edna strana molzi na druga davaj. Malce morgen
Jas da sum na tvoe mesto za 2 dena se ce si sredam!
Ama tebe te nashle naivna duri (bez navreda) i smotana i te molzat.
Ab ajt turi im ultimatum pa kako sakaat!
Vo koj grad si ne kazha!
Alllo, Jas da plajcham za nekogo?? Ne fala, ce se isushel dvorot, pa preku takvoto! Firmi da plajcam?? Aha i ce vidi. More se u P.M. po spisok!
Ce i stavish na majkati ultimatum! Ili se ce napravi kako shto ti pishav pogore ili rechii da se pakuva i pravec Skopje!
Bila nepodvizhna! Pa shto ako e! Ima kombina od cela evropa shto ce ja spakuvaat i zemat!
Ednash ce dadam 300-500€ i ce se kurtulam od trzavicite. ce i ja istovarat na sestra ti pred vrata i cao.
Ako treba i toj 1/3 ce im go ostavam i da ne gi vidam. Nitu ti ce ja osudish da umri pred vreme nitu ce umri pred vreme!
Tuku taa nejzina bolest ja koristat za da te cedat.
Dodeka ne im zapretish na majkati i sestra ti nema BUKVALNO nishto da se smeni.
Ama bila Majka! Pa neka bide, ama covecna a ne vaka na edna strana molzi na druga davaj. Malce morgen
Jas da sum na tvoe mesto za 2 dena se ce si sredam!
Ama tebe te nashle naivna duri (bez navreda) i smotana i te molzat.
Ab ajt turi im ultimatum pa kako sakaat!
Vo koj grad si ne kazha!