Честити Царе
БЕТИ
- Член од
- 22 февруари 2024
- Мислења
- 885
- Поени од реакции
- 2.846
Пааа,
Знам шо ќе добие ?
Знам шо ќе добие ?
Сериозно има некој озбилен што би помислил дека ова ќе поминеше?Кога сме кај делбата на Љубчо и ману треба и да се каже дека западот бил против делба според тврдењата на Љубчо, значи тоа што албанците денес го прават е желба на западот, дали некој сака да признае или не е ирелевантно.
Ова бил предлогот, да се случеше денес ќе бевме многу подобро место за живеење.
Прегледај го приврзокот 419700
Вие ќе прифатевте, жал ми е што странците интервенираа и немаше целосна војна.Сериозно има некој озбилен што би помислил дека ова ќе поминеше?
Да даваш планински предели за најубавиот дел на Албанија? Дали сте нормални бе?
Зашто нели Шара пустина е.Сериозно има некој озбилен што би помислил дека ова ќе поминеше?
Да даваш планински предели за најубавиот дел на Албанија? Дали сте нормални бе?
Ретарду, тоа е исто како да им го даваш Куманово на Србија, а да бараш Благоев град од Бугарија.Вие ќе прифатевте, жал ми е што странците интервенираа и немаше целосна војна.
Што зборуваш глупости, три града добивате плус и Шара, секако губеше Македонија.Ретарду, тоа е исто како да им го даваш Куманово на Србија, а да бараш Благоев град од Бугарија.
Кој ја смислил мапава ја води државата денденес, за жал.
mozno e i te kako e mozno, politikata zivee od nepismeni glupaci nesposobni za nishto.Kakov interes imaat makedoncite od ministerstvava? Toa e partiski interes. Albancite izboksuvaa neso so im e nacionalen interes, a ne interes a dui. Ne e mozno tolakvi telinja da ste po toa stabovite.
Прочитај го постот, не е работата вака clickbait да се постира
Abe odgovori na prashanjeto,Kakov interes imaat makedoncite od ministerstvava? Toa e partiski interes. Albancite izboksuvaa neso so im e nacionalen interes, a ne interes a dui. Ne e mozno tolakvi telinja da ste po toa stabovite.
Баш тогаш, Косово беше административна единица во склоп на Србија.После 1999 и кумановскиот договор само може да се лажеме дека таа тогашна територија беше српска.
Само потврдуваш дека здравството ни се синоним за корупција, како и за фамилијарно-партиски вработувања....се чини дека влада во 3 мандати не може да го реши тој „феномен„....не даваат „рушвет“, побарано им е толку евра за здравствената услуга која ја добиваат, а како се заведува треба да се праша нашиот медицински кадар, ништо бесплатно не добиваат, напротив тешка пара плаќаат за поедини специјалистички прегледи, а тоа што нивната пара не иде во државниот буџет, тоа треба инспекторатот да излезе на терен, ама да сака да направи контрола, а не ради реда да се прошета низ здравствените институции!
...тоа е слично како кога се оперираат наши пациенти во наши хирушки сали демек наш медицински кадар, а тоа се повикуваат експертски тим од странство и им се плаќа во рака, а овие нашиве само асистираат гледајќи и обезбедувајќи им потрошен материјал и све што ќе побарат, а после тоа како пауни надуени ќе речат нашите специјалисти...оперирале вакви и онакви тешки случаеви, јавна тајна си е тоа, се иземувам од исклучителни примери на наши специјалисти кои се ретки, секоја чест за нив!
...или накратко кажано, лоповлукот на јавното богатство ќе продолжи...како и до сега.Вреди мислам одлично ќе ги води Мепсо,Пошти,Здраство,Јсп,Шуми...
За разлика од Македонци,Албанците се занаетчиски народ .
Знам ќе ги превземаат Правда и Администрација и дигитална трансформација и Царина. Одлично луѓе.
ЗНАМ ВРЕДИ !
Те молам не ми ги извртувај зборовите мои..или накратко кажано, лоповлукот на јавното богатство ќе продолжи...како и до сега.
ОК, ја прифаќам мојата лоша проценка како моја грешка...Те молам не ми ги извртувај зборовите мои.
Знам дека се вредни и поштени . Зошто Вмро ги одбра и јас имам доверба во Вмро . Вмро ги одбра и им даде моќни позиции.
Знам дека Мицковски не греши.
Најдобар е