Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не збори пред рука има шанси и ние да дропнеме у конференциска.Celsi Celsi ama ke gazat vo konferencii naredna sezona.
Hahaaaa napaten so malo kure.hehehe grev
Прегледај го приврзокот 418768
Прегледај го приврзокот 418769
izdrkanica od fan na utd si ti
Дај боже да изгубат и да пропаднат у трета лига.Oвие и тендерашиве на ДУИ ги заебале.
![]()
Пошти ти коа преговараш за работа прашуваш колку вработени имаат а не колку плата ќр ти дадат такаДај боже да изгубат и да пропаднат у трета лига.
И они и ПСЖ и сите арапски тимови.
Неможе клуб што на светско ниво нема поише од 200-300к навивачи да има предност пред други поголеми клубови со историја.
Жити се, тогаш зашто баш овие две екипи најмногу притискаат за ФФП?Пошти ти коа преговараш за работа прашуваш колку вработени имаат а не колку плата ќр ти дадат така
едноставно е бе другар имаат пари им се може ќе си купуваат со историја напред нема, затоа и е историја било поминало
Или ќе се прилагодиш или ќе бркаш кокошки у ванајама лига како некои поранешни шампиони
Нема свет во кој не би ја добиле тужбата. Сите глупости што ги воведуваат како регулација во фудбалот се антипазарни и спротивни на се во што западната цивилизација верувала во последните 100 години.Oвие и тендерашиве на ДУИ ги заебале.
![]()
Нема свет во кој не би ја добиле тужбата. Сите глупости што ги воведуваат како регулација во фудбалот се антипазарни и спротивни на се во што западната цивилизација верувала во последните 100 години.
Газдите на Сити и Њукасл имаат премногу пари за европски а и генерално светски стандарди. Мислам дека дури и тие на Њукасл се малце побогата фамилија. Буквално парите им извираат секој ден од земја и + имаат мал милион други бизниси разработени освен нафтата.Али дефинитивно не ми е јасно како може некој да одреди колку пари може да добијат од спонзори. Си плаќаат даноци, бла бла бла, кој кур ги боли ако Арапите горат пари?