NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
@closertb sto odluci, go ostavi betot na Mavsi ili zema cash out ?
Мислам дека шансите се 60/40 за Бостон доколку Далас игра приближно како до сеа во плејофот. Но, знам дека ќе добиеме монструозен Лука, бидејќи дечкото живее и влага во килер мод за утакмици од голема важност...
Далас со моменталната 5ка е 27-6 скор од кои 5 ги изгуби во плеј оф, во сите серии беа underdogs и не знам зашто Вегас сеуште им дава толку мали шанси...
90% го оставам бетот нек си ебе мајката... Само 1400 ми даваат од 5000.

Sent from my Pixel 6 using Tapatalk

Мислам дека шансите се 60/40 за Бостон доколку Далас игра приближно како до сеа во плејофот. Но, знам дека ќе добиеме монструозен Лука, бидејќи дечкото живее и влага во килер мод за утакмици од голема важност...
Далас со моменталната 5ка е 27-6 скор од кои 5 ги изгуби во плеј оф, во сите серии беа underdogs и не знам зашто Вегас сеуште им дава толку мали шанси...
90% го оставам бетот нек си ебе мајката... Само 1400 ми даваат од 5000.

Sent from my Pixel 6 using Tapatalk

Jas ke se kladam isklucivo samo na Doncic + poeni.
Prvata utakmica ke uplatam 200 evra, ako ne bidne togas vtorata ke uplatam 500 evra. Ako ne go dade ni vo vtorata, tretata utakmica ke mu stavam 1200-300 evra. Imam da se pokrijam i za cetvrt pat, ako dojde do toa, no nema shansa.
Luka si zema ogromen broj shutevi, duri i so losi procenti prefrla 30 poeni.
Ako go ostavas betot neka e so srekja, site ke navivame za Mavsi.

Prvata utakmica ke uplatam 200 evra, ako ne bidne togas vtorata ke uplatam 500 evra. Ako ne go dade ni vo vtorata, tretata utakmica ke mu stavam 1200-300 evra. Imam da se pokrijam i za cetvrt pat, ako dojde do toa, no nema shansa.
така е
мартингејл е најбоље (y)

само продужи

така е
мартингејл е најбоље (y)

само продужи

Luka i Martingejl se dobitna kombinacija.
Samo treba banka i disciplina, cela sezona da go igras.
Me mrzi da proveruvam no siguren sum deka cela sezona ne se ima sluceno povekje od 3-4 utakmici da e vo minus.

е како бе 1.9 а идеш на дупло цело време?
Првата ако не добиеш, зијан си.
4000 имаш буџет со све четврта

не разбирам

Сум играл мартингејл и сум пишувал овде за тоа и е најглупо нешто.
Но, морам да признам дека планот - Лука да откачи барем у една од четирите, е океј идеја. ко што викаш цела сезона он така игра у просек, а сега плус финале е ова. Сега ако не откачи, кога?
Само што да не ти се повреди, пред да откачи...

Али нема везе све тоа, со 1.9 не се игра мартингејл. У ствари играв и тоа, кога бев будала, али со трипати зголемување на влог.

Дефинитивно нешто не контам у твојов систем.

и офтопик е ова

не разбирам

Но, морам да признам дека планот - Лука да откачи барем у една од четирите, е океј идеја. ко што викаш цела сезона он така игра у просек, а сега плус финале е ова. Сега ако не откачи, кога?

Али нема везе све тоа, со 1.9 не се игра мартингејл. У ствари играв и тоа, кога бев будала, али со трипати зголемување на влог.

и офтопик е ова
Игра за забава пред се, не игра за пари.

Како кога ќе видиш "Флојд Мејведер/Дрејк уплатил 5 милиони дека {боксер} ќе победи!" и ја гледаш квотата...1.20

А башка имај на ум дека он игра во Србија(ако не се лажам) и нема даноци (исто ако не се лажам)

Замисли сега во Македонија како е да играш на 1.90...што некогаш е и 1.85 квота..............и башка данок
Автоматски споено мислење:

Luka i Martingejl se dobitna kombinacija.
Kajri se vika, ne znam koj e ovoj Martingejl, valjda nekoj od trenerite? Haha, sam ke se baniram

не разбирам

и офтопик е ова

Ne vlozuvas duplo tuku 5-10% povekje od duplo.
Kako sto rekov prv bet 200€. vtor 500. Tret 1200-300.

Za na podolg rok 200€ se mnogu za prv bet, 50 se taman.

Inace osven Luka i Embiid e perfekcija za vakva igra.
Samo bitno e da raspolagas so mnogu pari i da igras opusteno i disciplinirano.

Vo lokalnite kladilnici vo MKD ne moze da se igra poradi danokot, no moze online.

Ne vlozuvas duplo tuku 5-10% povekje od duplo.
Kako sto rekov prv bet 200€. vtor 500. Tret 1200-300.

Za na podolg rok 200€ se mnogu za prv bet, 50 se taman.

Inace osven Luka i Embiid e perfekcija za vakva igra.
Samo bitno e da raspolagas so mnogu pari i da igras opusteno i disciplinirano.

Vo lokalnite kladilnici vo MKD ne moze da se igra poradi danokot, no moze online.
Брате, како ќе дава поени во континуитет така и ќе ја креваат границата, не е така едноставно.
Ај да не одиме офтопик, за темата кладилница е ова.

Watchreplay.net е лекот за ваквите термини :D
Станувам сабајле во 6 и пред работа си го гледам преносот исечен без тајм аути и полувреме. Кога нема продолженија обично по саат ипол траат видеата.
@VardarVoSrceto
Има само редовен доунлоад за стримање, нема аплоад никаков?

I ja toa sakav da kazam.. sigurno ispod 35 poeni nema da mu bide granica...

I ja toa sakav da kazam.. sigurno ispod 35 poeni nema da mu bide granica...

31.5 e granicata.

Брате, како ќе дава поени во континуитет така и ќе ја креваат границата, не е така едноставно.
Ај да не одиме офтопик, за темата кладилница е ова.

@VardarVoSrceto
Има само редовен доунлоад за стримање, нема аплоад никаков?

Jasno deka se menuva granicata, ednostavno sekogas go igras plus na bilo koja granica.
Poceten vlog ti e na primer 50€ x 1.90 koef, dobivka 90€ shto e ednakvo na 40€ kjar.
Posle sekoj utnat bet go zgolemuvas vlogot do tolku za da izvadis fiksno kjar 40€.
Me mrzi da baram statistiki od regularna sezona a i dzabe e da baram koga granicite bile razlicni... no ubeden sum, povekje od 3-4 po red utakmici ne e otiden vo minus. Kako Doncic taka i Embiid.

Moze da se vadat lesni i sigurni pari na vakov nacin, se sto e potrebno e seriozna disciplina i stabilna banka koja ke pokrie najmalku 5 promasuvanja po red.

Se nadevam od slednata sezona ke igram na vakov nacin. Doncic i Embiid bi gi brkal so poceten vlog od 50-100€, vo zavisnost od bankata...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom