- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 5.629
- Поени од реакции
- 3.980
Pred salonot na A1 vo centar na Prilep
Attachments
-
275,5 KB Прегледи: 26
Баш ме интересира иако не верувам дека ќе намалат цени на пакети како Combo бидејки сакаат да ги зголемат ,евентуално ако пробаат да залажат со пониска цена на некој телефон.od ponedelnik ke imaat novosti na a1.mk, da vidime sto ke bide
Секоја претплата поскапа за 100-200 МКД.od ponedelnik ke imaat novosti na a1.mk, da vidime sto ke bide
99,99% ke bide taka ...iako veke cenite popoleka gi krevaatСекоја претплата поскапа за 100-200 МКД.
TocnoНајверојатно повисоки цени за подобро корисничко искуство
I toa 3 meseci go imase i minatata nedela...Евентуално ако ова е таа новост од денес на А1:
Плус опцијата во Combo 3 месеци бесплатно за Арена каналите во L пакетот но претпоставувам дека треба да се одбере друг пакет од тие 8 што следуваат 2 за да го добиеш Арените бесплатно тие 3 месеци:ГигаВајб со А1 Припејд
www.a1.mk
A1 Combo тарифи - А1 Македонија
Одберете A1 Combo пакет или направете сам според потребите на вашиот дом. Изберете A1 Combo со интернет за дома, мобилни линии и телевизија и заштедетеwww.a1.mk
Го има на антена достапно.МРТ 3 каналот имаат ли намера да го пуштат во HD некогаш?
Kаналот неколку години постои а уште го немаат ставено во HD а и не знам што е тешко кога е слободен (отклучен) тој канал со антена да го фатиш го има во HD.
Како што знам телеком,неотел го имаат а за телекабел не сум видел како стојат
Да ама на кабелска тв сум на А1 па затоа викав, а да немав кабелска ке купев антена некоја за македонските канали само да ги имамГо има на антена достапно.