Vo s,Vitoliste na 20/1 raboti iptv, YouTube raboti wifi kamera,do baznata nema precki nikakvi se gleda so oci ama e mn, daleku nad 10km. 2 te bazni vo toj ogromen reon nese povrzani so optika samo linkovski....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ogromno podobruvanje ima kaj combo box, izgleda pomasovno rabotat na 4G mrezataVo s,Vitoliste na 20/1 raboti iptv, YouTube raboti wifi kamera,do baznata nema precki nikakvi se gleda so oci ama e mn, daleku nad 10km. 2 te bazni vo toj ogromen reon nese povrzani so optika samo linkovski....
Telekom ne dava nikakov internet vo toj reon ...Sporedete so telekom 4g internet, toj e izmislen za combo boksot
Od skoro nudat 4g ako si pobaras vednas davaat taka mi kazaa vo salonTelekom ne dava nikakov internet vo toj reon ...
Ne mora nejkam nisto od telekom...Od skoro nudat 4g ako si pobaras vednas davaat taka mi kazaa vo salon
da, davaat odma ako im napomenes deka ne sakas bakar (a nemas opcija za optika)... no brzinata e uzasni 15/1 za razlika od A1 sto vekje ima super combo box so brzina 100/10 nasekade niz Makedonija.Od skoro nudat 4g ako si pobaras vednas davaat taka mi kazaa vo salon
Достапно само за S и М интернет пакетите, но по коментари на луѓе има резултати како тој интернет е нестабилен и со многу ниска брзина и не е препорачливо да се зема таков интернет. Максималната брзина која ја испорачува Телеком е 15/1 за М пакетот.Od skoro nudat 4g ako si pobaras vednas davaat taka mi kazaa vo salon
Супер, со здравје да се служиш и сега повеќе не ти треба тотал тв.Vo s,Vitoliste na 20/1 raboti iptv, YouTube raboti wifi kamera,do baznata nema precki nikakvi se gleda so oci ama e mn, daleku nad 10km. 2 te bazni vo toj ogromen reon nese povrzani so optika samo linkovski....
da ima konkurencija normalna odma ke objavi i Telekom paketi so 4G/5G fiksen net i ke se trkaat so A1 koj ke e bolje, ama 50/50 im se korisnicite i ne im e gajle. Da se nadevame brzo vlez na nov.Достапно само за S и М интернет пакетите, но по коментари на луѓе има резултати како тој интернет е нестабилен и со многу ниска брзина и не е препорачливо да се зема таков интернет. Максималната брзина која ја испорачува Телеком е 15/1 за М пакетот.
Супер, со здравје да се служиш и сега повеќе не ти треба тотал тв.
tnx,Достапно само за S и М интернет пакетите, но по коментари на луѓе има резултати како тој интернет е нестабилен и со многу ниска брзина и не е препорачливо да се зема таков интернет. Максималната брзина која ја испорачува Телеком е 15/1 за М пакетот.
Супер, со здравје да се служиш и сега повеќе не ти треба тотал тв.
Тоталтв уште функционира после моветв и магентана?tnx,
tocno total uste 2m,ke si odi 3xpm.!
I toa eon davaat na eden ured ahahahaТоталтв уште функционира после моветв и магентана?
imaat i promocija 12 meseci po 1 denarТоталтв уште функционира после моветв и магентана?