Фан клуб - РК Вардар

Член од
31 август 2021
Мислења
436
Поени од реакции
2.448
ако е црногорецот, шо е делегат на ехф, тој е павичевич.....си добил благодарение на мене, идат често охрид кој ке имат некое младинско од ехф или ихф ?
Не знам кој е искрено,+ 50 беше и видно нервозен/разочаран, ама излезе људина за разлика од другите кои излагаа од сала а не сакаа ниту да ги продадат картите, од инат или не знам што, логика никаква.

Член од
23 март 2017
Мислења
394
Поени од реакции
707
Нов десен бек од Тунис? Некој си Ашраф Маргели … интересантно

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.441
Поени од реакции
2.444
Не знам кој е искрено,+ 50 беше и видно нервозен/разочаран, ама излезе људина за разлика од другите кои излагаа од сала а не сакаа ниту да ги продадат картите, од инат или не знам што, логика никаква.
Вип тешко се најдват,и следната недела ке ги пуштат во продажба сите карти за 2025,многу шо ке го гледаат ф4 одма купуваат.

Член од
23 март 2017
Мислења
394
Поени од реакции
707
Од каде ти е инфото?
24 ракомет објави пред еден сат на фб, као демек се пред договор.За каков играч се работи нема никакво инфо,ни видео од него да се види шо играч е, недај боже како Бакар втор дел …
Автоматски споено мислење:

Само што го најдов играчот на инстаграм, има некои видеа од него тамо на неговиот профил, од видеата изгледа како доста добар играч, ај да видиме баш дали трансферот ќе се оствари.

Последно уредено:
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.756
Поени од реакции
6.515
Објава на РК Вардар на Фејсбук

Три години по ред играње на Ф4 - и ДВЕ ШАМПИОНСКИ ТИТУЛИ
Во 2019 година РК Вардар по вторпат стана ЕВРОПСКИ ШАМПИОН ❤❤❤. Единствен македонски тим што двапати бил европски првак.
Се што ќе се случи двапати - ќе се случи и третпат!

Дали со последната реченица КЕ СЕ СЛУЧИ И ТРЕТПАТ од РК Вардар ни кажува нешто што не знаеме , можеби некој нов " Самсоненко "

Останува да видиме , нека е за убаво :)

Член од
10 мај 2022
Мислења
779
Поени од реакции
2.405
Објава на РК Вардар на Фејсбук

Три години по ред играње на Ф4 - и ДВЕ ШАМПИОНСКИ ТИТУЛИ
Во 2019 година РК Вардар по вторпат стана ЕВРОПСКИ ШАМПИОН ❤❤❤. Единствен македонски тим што двапати бил европски првак.
Се што ќе се случи двапати - ќе се случи и третпат!

Дали со последната реченица КЕ СЕ СЛУЧИ И ТРЕТПАТ од РК Вардар ни кажува нешто што не знаеме , можеби некој нов " Самсоненко " :)
Дај прекини со пишување најдосаден си,само глупости трескаш.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.756
Поени од реакции
6.515
Дај прекини со пишување најдосаден си,само глупости трескаш.
Зошто глупости , ова ти е објава од офицјален профил на клубот , ако ти не веруваш дека можеме пак во некое време на фајнл фор колку и да изгледа тешко, тогаш оди навивај за друг клуб, јас имам надеж ..

Незнам зошто толку песимизам и фрустрација кон мене што сум го ископирал ова од РК Вардар , тоа што не очекуваш Вардар пак да биде на врвот е твое мислење , јас имам мое ..
Од кај знаеш до мене какво инфо стигнало и какви спонзори можеме да донесеме во иднина , коа незнаеш не се буни ...

Во наредните години што следат ке видиш кој бил во право и ова е последен пат да ти реплицирам на некој ваков како тебе кој не верува во промените за Вардар ..

Пред 7 години кој веруваше дека во еден клуб од Македонија може да дојдат такви играчи во Вардар и 2 пати да освоиме ЛШ , тогаш сите се смееја со хаха бе од кај Вардар толку пари , така да поздрав ..

Последно уредено:
Член од
24 мај 2022
Мислења
114
Поени од реакции
502

Мачка во вреќа е трансферов,ама можно е да гази во Вардар

Член од
11 мај 2024
Мислења
62
Поени од реакции
203

Мачка во вреќа е трансферов,ама можно е да гази во Вардар
Ако гледаш така сите трансфери освен оние на топ играчи се мачка во вреќа.

Член од
13 август 2019
Мислења
613
Поени од реакции
3.308
Ако гледаш така сите трансфери освен оние на топ играчи се мачка во вреќа.
Истото ќе го кажев… Ни треба уште еден десен бек, не би можеле баш на Томи и овој од Тунис да се ослониме, под претпоставка дека останува Јасухира ќе треба уште еден среден (освен ако Николиќ не е планиран за среден) и голман… Најавија најмалку едно звучно име, да видиме периодов што следи колку ќе сме активни на пазарот…

Kajgana Shop

На врв Bottom