- Член од
- 27 јануари 2020
- Мислења
- 318
- Поени од реакции
- 487
Мишевски и Џукич си идат официјално.. редно беше за првиов многу одамна
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште сезонава и толку им е,само нека не не преставуваат во Европа ја страмат Македонија.Алкалоид прима 7 гола на празен гол за едно полувреме и пак форсираат 7 на 6, не знам како против нас Кире некад нема некој мозочен удар од овој тип, денеска си ја заврши Пелистер работа уште на полувреме, криво ми е што втора сезона по ред ќе ни земат титула поради наши киксови, а во дирекните дуели со нив секогаш излегуваме како победници.
Алкалоид прима 7 гола на празен гол за едно полувреме и пак форсираат 7 на 6, не знам како против нас Кире некад нема некој мозочен удар од овој тип, денеска си ја заврши Пелистер работа уште на полувреме, криво ми е што втора сезона по ред ќе ни земат титула поради наши киксови, а во дирекните дуели со нив секогаш излегуваме како победници.
. Така најлесно се билда предност, и после ладење.Па зар очекуваше некој дека денес ќе тепаат Кирчолоидите?Алкалоид прима 7 гола на празен гол за едно полувреме и пак форсираат 7 на 6, не знам како против нас Кире некад нема некој мозочен удар од овој тип, денеска си ја заврши Пелистер работа уште на полувреме, криво ми е што втора сезона по ред ќе ни земат титула поради наши киксови, а во дирекните дуели со нив секогаш излегуваме како победници.

Ќе дојде десен бек.Ваљда нема Гојковиќ и Бакар да ги чуваме и следна сезона? Нели некој спомна дека и Бели џуниор бега?![]()
Ова беше признание веројатно само за тие што подолго време беа кај насВаљда нема Гојковиќ и Бакар да ги чуваме и следна сезона? Нели некој спомна дека и Бели џуниор бега?![]()

Ваљда нема Гојковиќ и Бакар да ги чуваме и следна сезона? Нели некој спомна дека и Бели џуниор бега?![]()
. Тотални утки.Кире имаше спремено две тактики прва со 7 на 6 да ги исцедит прво полувремено домакините и второ како шо го одигра,мислам дека паметно си испроба за својата екипа ...само шо не требит да е негативен према играчите......го знајш добро ракометот гледајго уште еднаш првото анализирајго и ке видиш зш коцките не се поклопија .....Алкалоид прима 7 гола на празен гол за едно полувреме и пак форсираат 7 на 6, не знам како против нас Кире некад нема некој мозочен удар од овој тип, денеска си ја заврши Пелистер работа уште на полувреме, криво ми е што втора сезона по ред ќе ни земат титула поради наши киксови, а во дирекните дуели со нив секогаш излегуваме како победници.
Во ЛЕ треба да играме и да го даваме максимумот. Рејтингот се билда од сите екипи. Па здравје од наредна сезона ако сме поконкурентни да играме и ЛШ. Ама за ЛШ ќе треба сите екипи да го оправаат коефициентот од есента што доаѓа. Може и поради рејтингот Вардар ќе добие барем втор шешир таму.А не сме ни спремни за ЛШ, ќе не откорнат сите екипи. Прашање е и за ЛЕ дали сме спремни, ама добро би ни дошло играње по групите.