Фан клуб - РК Вардар

Алкалоид прима 7 гола на празен гол за едно полувреме и пак форсираат 7 на 6, не знам како против нас Кире некад нема некој мозочен удар од овој тип, денеска си ја заврши Пелистер работа уште на полувреме, криво ми е што втора сезона по ред ќе ни земат титула поради наши киксови, а во дирекните дуели со нив секогаш излегуваме како победници.

Алкалоид прима 7 гола на празен гол за едно полувреме и пак форсираат 7 на 6, не знам како против нас Кире некад нема некој мозочен удар од овој тип, денеска си ја заврши Пелистер работа уште на полувреме, криво ми е што втора сезона по ред ќе ни земат титула поради наши киксови, а во дирекните дуели со нив секогаш излегуваме како победници.
Уште сезонава и толку им е,само нека не не преставуваат во Европа ја страмат Македонија.

Valjda e naučena lekcijata da si sostavime tim od so pogolem i

Па денес требаше да го има мозочниот;). Така најлесно се билда предност, и после ладење.

Дали има некој поупатен, дали можат двете македонски екипи да се сретнат во група ЛЕ или важи истото правило како во фудбал?

Па зар очекуваше некој дека денес ќе тепаат Кирчолоидите? :D

Таа е тепана одамна, уште 100 пати да играат нема да ги победат.
Ние ја изгубивме титулата во Кавадарци и тоа е тоа. Имаа подолга клупа од нас, ги искористија повредите на клучните играчи и за тоа не ни е крив никој што место да пазариме резерви не донесовме ништо на полусезона, особено што се знаеше дека Јапан ќе биде повреден зс клучните утакмици.

А не сме ни спремни за ЛШ, ќе не откорнат сите екипи. Прашање е и за ЛЕ дали сме спремни, ама добро би ни дошло играње по групите.

Ваљда нема Гојковиќ и Бакар да ги чуваме и следна сезона? Нели некој спомна дека и Бели џуниор бега? :tapp:

Ваљда нема Гојковиќ и Бакар да ги чуваме и следна сезона? Нели некој спомна дека и Бели џуниор бега? :tapp:
Ова беше признание веројатно само за тие што подолго време беа кај нас :D

Гојковиќ и Бакар исто како да не беа дел од нас:). Тотални утки.

Кире имаше спремено две тактики прва со 7 на 6 да ги исцедит прво полувремено домакините и второ како шо го одигра,мислам дека паметно си испроба за својата екипа ...само шо не требит да е негативен према играчите......го знајш добро ракометот гледајго уште еднаш првото анализирајго и ке видиш зш коцките не се поклопија .....

А не сме ни спремни за ЛШ, ќе не откорнат сите екипи. Прашање е и за ЛЕ дали сме спремни, ама добро би ни дошло играње по групите.
Во ЛЕ треба да играме и да го даваме максимумот. Рејтингот се билда од сите екипи. Па здравје од наредна сезона ако сме поконкурентни да играме и ЛШ. Ама за ЛШ ќе треба сите екипи да го оправаат коефициентот од есента што доаѓа. Може и поради рејтингот Вардар ќе добие барем втор шешир таму.

Историја!

Back
На врв Bottom