Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
A

Ali Pasha

Гостин
Хахахха ебате шиптaрите се срамат од тоа што се, како можеше да се соберете тука сите што не му клањате на педофилот? Никој од вас нит е клањач, нит муслиман, нит иде во џамија, а први рипате за муслињата. Како бе така? Што не кажете еднаш нешто за убиените христијани од страна на сектата во која припаѓате. Кајгана форум изгледа ја има таа привилегија сите атеисти шипурчиња да се собрани тука.

Одвратна е вашата "религија" која треба да се нарекува терористичка секта. Клањатору и обожувач на педофилот и убиец Мухамед. Не ти е срам да следиш еден таков поган лик од човечката историја? Свињата Мухамед скапува негде у земја сеа, а вие педомухамедците го следите неговиот начин на живот.
На најдолниот слој на општеството им се даде можност да добиваат внимание преку социјалните мрежи.
За тебе само трева и самараче

Последно уредено од модератор:
Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.978
Поени од реакции
8.249
Една коза еднаш ми рече: со појавување на македонците веќе никој нас не не еб€.
Дали си свесен дека оваа реченица алудира на тоа дека

- дојденците косовари започнуваат процес да се идентификуваат како Македонци.
- разговор со коза што покажува на психичко пореметување
- потенцијално општење со животно што е казниво дело

ама тешко изгледа дека може да се разбере

Член од
7 февруари 2022
Мислења
42
Поени од реакции
108
Дечко му се клањаш на педофилот, убиец и силувач Мухамед, и мислиш дека некој ти овде заебаваш или тролаш?
Зашто педо со големо м бе братан? Ќе помислат ги љубиш... Ноу хејт
Автоматски споено мислење:

Една коза еднаш ми рече: со појавување на македонците веќе никој нас не не еб€.
Ај соберете се вие шишарките и ќе ви дадам/кажам сеопшто мислење за вас. Кажете кога сте спремни.

Последно уредено:
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.095
Поени од реакции
74.901

Племето не трпи порази ни на детски натпревари. Пушти ги да се рваат на ливади ко пеливани, матер им ебам неандерталска. Ги уништија сите детски лиги во фудбал.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.626
Поени од реакции
5.266
идолот на македонската младина
Барем не е коза.

Племето не трпи порази ни на детски натпревари. Пушти ги да се рваат на ливади ко пеливани, матер им ебам неандерталска. Ги уништија сите детски лиги во фудбал.
Можеби и неправди не трпи, којзнае.
Ма што, ако каур судел не е можно да има простор за да се сомневаме на пристрастност при судење.

Последно уредено:
Член од
10 март 2022
Мислења
213
Поени од реакции
411
Tito e kriv, ne im davase fudbal da igraat vo Jugoslavija.
Јас скоро поминував низ чаир и видов карши поликлиниката како играат долга магарица. 3 на 3 и 1 перниче. 20+ години сите. Ебана долга магарица еј. Ама па и може адекватно е

Член од
24 април 2024
Мислења
469
Поени од реакции
888
Јас скоро поминував низ чаир и видов карши поликлиниката како играат долга магарица. 3 на 3 и 1 перниче. 20+ години сите. Ебана долга магарица еј. Ама па и може адекватно е
Испљукав пиво сега треба да бришам ебате

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Хахаха абе шо има лошо во тоа, само што смешно звучи вака. Тато и тие генерации играле камај камај до пред 20ка па ништо не им фали. Ако земеш па да споредиш со нашите што у газ се ебат од што стана модерно денеска, сто пати подобро е долга магарица да играат.

Барем не е коза.

Можеби и неправди не трпи, којзнае.
Ма што, ако каур судел не е можно да има простор за да се сомневаме на пристрастност при судење.
Се е пишано пуно, секој минус од вакви инциденти до убиствата, сигурен сум дека ги запишуваат и Србите, Црногорците и Грците. Смешки ќе биде колењето што се случувало низ 90-тите во бивша ЈУ.

Последно уредено:
Член од
6 септември 2009
Мислења
2.659
Поени од реакции
1.293

Фит Кид воделе 2-0, а овие неандерталците цела утакмица провоцирале и на крај го удреле еден од тренерите без било каква причина. На крај Фит Кид ја зеле службено 3-0. Ова го дознав пред малку од еден од родителите што биле присутни.

Деца играле бе да им ебам тоа дебилите глупи. Стварно треба да си тотално ретардиран и малоумен да се степаш на утакмица кај што играат деца.

Kajgana Shop

На врв Bottom