Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Види го бе, со сила пробува други да прави глуп, мислејќи дека пиеме нафта па не знаеме какво племе живее во Слупчане, а поготово липковско, каде ниедно (со бројки 0) села има со Македонци. Дај бе бар биди поубедлив кога пробуваш да истуркаш своја пропаганда, не биди идиот.

Магариња до магариња се накотија во темата...да,тревата е жолта :pos:!

Да ве поздравиме ние магарињата вас инцестоидите.
Ицестоидно магаре, веста ти е многу стара, од 2021, а има шанси и овие да се каури, Чаир не е 100% арнаутско
Еве по тазе вести од 2023та, овие сигурно не се арнаути:
Ракијата е опасна работа
Тиквеш беше кавадарчко вино?
Ма тревата е зелена, макар ќе одам во затвор :pos:

Ицестоидно магаре, веста ти е многу стара, од 2021, а има шанси и овие да се каури, Чаир не е 100% арнаутско
Еве по тазе вести од 2023та, овие сигурно не се арнаути:
Ракијата е опасна работа
Тиквеш беше кавадарчко вино?
Ма тревата е зелена, макар ќе одам во затвор :pos:
Не сум јас инцестоиден, вие сите сте. Ама сите до еден.

Ма нее...гомна се и едните и другите, без разлика што нација се.
Ама за магарињата погоре, малце статистика и веројатност, иако за нив само трева треба.
Автоматски споено мислење:

Не сум јас инцестоиден, вие сите сте. Ама сите до еден.
Од кај знаеш?? Мајка ти ја праша, и таа ти се колнеше дека не си?

Ма нее...гомна се и едните и другите, без разлика што нација се.
Ама за магарињата погоре, малце статистика и веројатност, иако за нив само трева треба.
Автоматски споено мислење:

Од кај знаеш?? Мајка ти ја праша, и таа ти се колнеше дека не си?
Прашај ја ти мајка ти од кој твој вујко си. Ај у курац, не ме замарај.

Ееј не биди педер (инцестоиден). Како налутено дете си (уствари прле), ќе ја земам топката ќе идам дома.
Дечко му се клањаш на педофилот, убиец и силувач Мухамед, и мислиш дека некој ти овде заебаваш или тролаш?

Одвратен лик, шампион по магарештина!
П.с. јас не се клањам нигде, а ти се молиш на копиљ?
Хахахха ебате шиптaрите се срамат од тоа што се, како можеше да се соберете тука сите што не му клањате на педофилот? Никој од вас нит е клањач, нит муслиман, нит иде во џамија, а први рипате за муслињата. Како бе така? Што не кажете еднаш нешто за убиените христијани од страна на сектата во која припаѓате. Кајгана форум изгледа ја има таа привилегија сите атеисти шипурчиња да се собрани тука.

Одвратна е вашата "религија" која треба да се нарекува терористичка секта. Клањатору и обожувач на педофилот и убиец Мухамед. Не ти е срам да следиш еден таков поган лик од човечката историја? Свињата Мухамед скапува негде у земја сеа, а вие педомухамедците го следите неговиот начин на живот.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom