Фан Клуб: Интер

I od mediumite, na koi mnogumina se nasankaa i na temava,vaka pocnuvalo taka pocnuvalo.Ubavo rece Io, Bepe e naseto najgolemo oruzje bez ogled na se.
normalna bese reakcijata so ogled na toa agentot sto izjavuvase i mediumive normalno si nastapija na scena, da mnogu go izdramatiziraa kako tolku deka bese a i ovoj stavase storinja na instagram demek "imam i svetsko osvoeno zarem ste zaboravile?". Se dobi mal flashback na toa sto se desi so Skriniar

normalna bese reakcijata so ogled na toa agentot sto izjavuvase i mediumive normalno si nastapija na scena, da mnogu go izdramatiziraa kako tolku deka bese a i ovoj stavase storinja na instagram demek "imam i svetsko osvoeno zarem ste zaboravile?". Se dobi mal flashback na toa sto se desi so Skriniar
mediumite vcera pisaa deka bara 12m prvata godina, pa posle kako ide nagore, po 1-2m da mu se pokacuva plata i da dojde do 16m evra.
Nekako preteraa, i izlazaa, vcera bese ova, a denes za 9m plus bonusi dogovaraat, a isto da dodadam i deka PSG cekal u pozadina. Nikakov flash so Skriniar predavnikot nemav zasto Skriniar ne izjavuvase deka prodolzuvanjeto pod difolt se podrazbira i deka go saka klubot nenormalno, kako sto kaza Lautaro u edno 10 navrati zadnji nekolku meseci.

Sea jebiga, ke si bara pokacuvanje, moze ne e na nivto na embape i haland so status u fudbal ko sto rece negoviot agent ama fakt e deka komotno moze da bide starter bilo kade, i da ima sezoni so 20+ golovi, si ima i toa cena, samo agentot negov sekako sramno postapi ama eve go sega vitka opaska i on.

Тоа што изјави агентот, ништо не беше измислено, цело интервју има во фудбал италија, но доста проѕирен блеф беше сето тоа со оглед што нема никакви понуди. Можно е да одеше на варијанта да дигне прашина за да даде сигнал до клубови во странство, ама изгледа дека никој не загризува така да ќе си потпише тоа што ќе му понудат и тоа е.

Дали Џонтра е Best Man и зошто не? :cautious:

И кај нас ко играше ми делуваше како пијаниче. Посебно на теренот.

Го оправија договорот со Лаутаро. Сеа ќе мислат на стадионот..

Inter’s new stadium will soon become a priority for Oaktree- once the new Board of Directors and President are elected next week.
An acceleration on the stadium front is expected ‘well before next season starts’. ️

[via @Gazzetta_ it]

Дали Џонтра е Best Man и зошто не? :cautious:
Sakase, i Mario go prasa kolku groshevi bi me chinelo toa, i stekot rece batali ajde uzivaj, i urle neka te zeme za svadba nemoj da si dosol so zapreznata kola, i ovoj rece i da sakam ne mozam taka da dojdam zasto konjot ne mi e registriran no da ne begame od poentata.

Sakase, i Mario go prasa kolku groshevi bi me chinelo toa, i stekot rece batali ajde uzivaj, i urle neka te zeme za svadba nemoj da si dosol so zapreznata kola, i ovoj rece i da sakam ne mozam taka da dojdam zasto konjot ne mi e registriran no da ne begame od poentata.

Лелелелеј Wedding Crashers 2 :pos:
Замисли ги урко и џонтра како излеват од запрежната кола кочијата оделосани, дотерани, господа :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom