Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека тој што веруваше во враќање назад сам си се изигра.А што толку чудење не ми е јасно, ко прв пат да има албанец на чело на собрание.
Него стварно верувавте дека вмро ќе ја врати државата пред 2001 год, ве изигра Мицко јако![]()
Незнам што очекувавте од Ж'миц, он кур го болеше за се живо што се случуваше изминативе години па сега ќе се сменел.
По резултатов на изборите се надевав дека нема да да пуши, ама изгледа одамна е договорил да пуши и затоа кротко си седеше иако имаше причина да ја преврти претходната влада.
Да видеме дали и министрите ќе оправат нешто или ќе си останат само клативратари (пардон пушачи), да видеме до локалните избори дали ќе има придвижување нагоре или ќе продолжиме удолу,
ме радува што повторно одлично сум го проценил Ж'миц, пак ќе пишам ајде нека биде дека грешам и дека ќе го поправи впечатокот.
Северџаните па незнам они што толку се активирале на форумот, како одеднаш станаа бранители на македонизмот, продадоа се живо и одендш се им смета ако има и друг што е подготвен да даде г'з за власт.
Фала што не припремаш за следното предавствоМислам дека тој што веруваше во враќање назад сам си се изигра.
ВМРО никогаш не рекле нешто такво ниту се залагаат за тоа.
И постапката за внес на бугари во устав е веќе 1 година почната, само да нема плачки.
Штетата од СДС е таква што 200 години се малку за да се поправи.
Ова требит да се вртит на сите ТВ , радио станици,портали итн секој ден во 19,30......браво Џими NUMBER ONE си во парламентот
Ги утепаааа
![]()
самно Референдум за Мораториум на Сите политички партии до влез во ЕУ... ајде председателката нека даде инициативаСе се, само на наредни избори пак да не го наградиме сдсм казнувајќи го вмро. Исто ко сега што го наградивме вмро без трошка заслуга. Гласајте бе за трети опции, макар и за лудаци како бачето или оној со вселенските обсерватории. Немате што повеќе од ова да изгубите.
Ги утепаааа
![]()
Освен мицакот кој беше бајче во опозицијаАј се кладиме дека ако стане премиер ќе гласа за Гаши и дека Мицко исто ќе излезе да лае како Апасот на видеото, како е можно да не сфати народот кај нас дека секој е јак и јаде лајна додека е опозиција![]()