Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 27.560
- Поени од реакции
- 87.804
Братче...1983 :'(
Рековме од 1990 до 1999
Братче...1983 :'(
Рекофте,ама не прочитафме : DБратче...1983 :'(
Рековме од 1990 до 1999
Еден куп ги имаш шо останаа , на пример Технотроник никој не ги ставил ( дури и јас се мислев за нив ) , башка од Snap и 2 Unlimited само по една песна е постиранаШто оставивте за мене бе?
[/QU
Алал да ти е за песнава , ама Underworld не се од Еurodance , многу поквалитетни сеРекофте,ама не прочитафме : D
Еве,изволтe,братче : )
Еи брат,упрао си дека Underworld су покфалитетни и поандерграунд од сфи туја постирани артисти и групе на тему,али трака како трака е искомерцијализирана наише ради Trainspotting и може комотно да се стаи како јуроденс трака без коју немоеше да пројде било какфа приватна забава у девеести и малце покасно.Еден куп ги имаш шо останаа , на пример Технотроник никој не ги ставил ( дури и јас се мислев за нив ) , башка од Snap и 2 Unlimited само по една песна е постирана
Автоматски споено мислење:
Алал да ти е за песнава , ама Underworld не се од Еurodance , многу поквалитетни се
Знаеш уште колку јаки песни не се постирани? Штета што само по една песна може, инаку досега радио ќе ви отворев да слушатеШто оставивте за мене бе?
Без разлика дека Mr Vain беше огромен хит летото во 1993 година, мене ми е неподнослива ( истото важи и за Coco Jumbo ) . Веројатно игра улога и тоа што баш во тој период бев војска во АРМ и едно 2 месеци буквално пред секое постројување на писта ( а тоа е 3 пати дневно ) ја пуштаа на разглас заедно со уште неколку актуелни хитови од тоа време меѓу кои и 50 Марки од Студени нозе и Кафеави очи од Славе Вељаноски ( баш ме интересира дали ја знај некој песнава која беше мега хит пред 30 год ) . А Coco Jumbo која беше летен мега хит во 1996 ептен на живци ми одеше. Немаше негде кај шо неможеше да ја слушниш , буквално сегде ја пуштаа , дури и фрижидерот дома да го отвориш ја свиреше песната .Ауууууууу каква тема мајко мила, ширеа секоја чест шо ти текна на еуроденс.
Секој ден, играм WoW и у позадина тера еуроденс бенгери, ОБОЖАВАМ
Премногу избор, премногу добри песни, тешко човек да се одлучи
Ова е далеку од Eurodance, не треба да учествува песната овде.
Ваа песна е се освен еуроденсОва е далеку од Eurodance, не треба да учествува песната овде.
Ниту Underworld, ниту Music Instructor беа eurodance.
Мој предлог (од господинот Kwame):
„Ваа песна“ е химна на тоа време.Ваа песна е се освен еуроденс