Kajgana Song Contest #290- Eurodance 90's

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.749
Поени од реакции
1.010
Што оставивте за мене бе? :(

[/QU
Еден куп ги имаш шо останаа , на пример Технотроник никој не ги ставил ( дури и јас се мислев за нив ) , башка од Snap и 2 Unlimited само по една песна е постирана
Автоматски споено мислење:

Рекофте,ама не прочитафме : D
Еве,изволтe,братче : )
Алал да ти е за песнава , ама Underworld не се од Еurodance , многу поквалитетни се

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.874
Поени од реакции
21.713
Еден куп ги имаш шо останаа , на пример Технотроник никој не ги ставил ( дури и јас се мислев за нив ) , башка од Snap и 2 Unlimited само по една песна е постирана
Автоматски споено мислење:

Алал да ти е за песнава , ама Underworld не се од Еurodance , многу поквалитетни се
Еи брат,упрао си дека Underworld су покфалитетни и поандерграунд од сфи туја постирани артисти и групе на тему,али трака како трака е искомерцијализирана наише ради Trainspotting и може комотно да се стаи како јуроденс трака без коју немоеше да пројде било какфа приватна забава у девеести и малце покасно.
Иначе слажам се дека праиф по хардкор електро британску андерграунд тему.
Заедно сс Продиџи и Орбитал они су сфето тројстфо на британску клабинг сцену.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.560
Поени од реакции
87.804
Што оставивте за мене бе? :(
Знаеш уште колку јаки песни не се постирани? :D Штета што само по една песна може, инаку досега радио ќе ви отворев да слушате

Член од
13 јуни 2009
Мислења
1.506
Поени од реакции
990
Хит од 1997
Los Umbrellos od 1997 koj clen e afrikanecot od lado raper Al Agami koj na 3 godina tatkomu kral izbega od ozoglaseniot idi Amin 1975 i ziveat vo danska.Muzikata e od grckata pesna Deca Pireja /.

ne e bas euro dancee ako nemozi
eve druga

Последно уредено:

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.749
Поени од реакции
1.010
Ауууууууу каква тема мајко мила, ширеа секоја чест шо ти текна на еуроденс.
Секој ден, играм WoW и у позадина тера еуроденс бенгери, ОБОЖАВАМ
Премногу избор, премногу добри песни, тешко човек да се одлучи
Без разлика дека Mr Vain беше огромен хит летото во 1993 година, мене ми е неподнослива ( истото важи и за Coco Jumbo ) . Веројатно игра улога и тоа што баш во тој период бев војска во АРМ и едно 2 месеци буквално пред секое постројување на писта ( а тоа е 3 пати дневно ) ја пуштаа на разглас заедно со уште неколку актуелни хитови од тоа време меѓу кои и 50 Марки од Студени нозе и Кафеави очи од Славе Вељаноски :lolzz: ( баш ме интересира дали ја знај некој песнава која беше мега хит пред 30 год ) . А Coco Jumbo која беше летен мега хит во 1996 ептен на живци ми одеше. Немаше негде кај шо неможеше да ја слушниш , буквално сегде ја пуштаа , дури и фрижидерот дома да го отвориш ја свиреше песната :icon_lol:.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Добри се сите песни што се постирани али малце се подзабега од првиот концепт, почна да иде на технарици и општо денс музика некако, али ај да не рушам забава, добра музика се постира :свиркам:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.665
Поени од реакции
14.539
Последно уредено:

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.561
Поени од реакции
4.503
Ова е далеку од Eurodance, не треба да учествува песната овде.
Ниту Underworld, ниту Music Instructor беа eurodance.

Мој предлог (од господинот Kwame):

Ваа песна е се освен еуроденс

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.665
Поени од реакции
14.539
Ваа песна е се освен еуроденс
„Ваа песна“ е химна на тоа време.
Eurodance не беше само брз ритам.

Едуцирај се малку пред да трескаш глупости.

Kajgana Shop

На врв Bottom