Секс со мажена/оженет!

• Креатор на темата Креатор на темата Sukbob
  • Време на започнување Време на започнување
Абе другар ,јас да земам да отварам теми за тоа што се имам поминато мажени,верени,разведени,две сестри,мајка и ќерка,............ќе паднеше форумот на една година.

Чим баба не си пробал ништо незнаеш.

Dechki,
Za temava e se kazhano !
Imam samo da mu se obratam na Clenovive niz Deutschland!!

Zhenite doma ( vo Makedonija ) vi se?
Mislete mu ja , mozhebi se zboruva za vashata zhena ! :shok2:

Gute nacht , scöne Träume!
:pos::pos::pos::pos:

Еве да ви олеснам, нејзиниот маж не е во Германија. Сите нека бидат спокојни :icon_lol::D

Еве да ви олеснам, нејзиниот маж не е во Германија. Сите нека бидат спокојни :icon_lol::D
Шо е битно каде е, ајде предложии брак и ти ке бидеш мирен а и трагите шо се остаени ке се избришат....,смеј се смеј ама траги не се бришат

Шо е битно каде е, ајде предложии брак и ти ке бидеш мирен а и трагите шо се остаени ке се избришат....

Не и е во план да го остави. Тоа ми го кажа од самиот старт. Ниту па очекувам такво нешто.

Не и е во план да го остави. Тоа ми го кажа од самиот старт. Ниту па очекувам такво нешто.
затоа и ја ставив песната песната горе ,хаха имаше случај во охрид една одеше со дирек...и јас бев документ да земам и една и викат не тие срам се се .... со директ ако тие супер со него премажисе за него поцрвенаа сите ко ме видоа зш ги познавам добро две страни и мислеа дека ке оцинкам јас хаха си викам јас да влезам во беља брак да им растурвам за дупење...
Автоматски споено мислење:

нормално добро го молзите и него

затоа и ја ставив песната песната горе ,хаха имаше случај во охрид една одеше со дирек...и јас бев документ да земам и една и викат не тие срам се се .... со директ ако тие супер со него премажисе за него поцрвенаа сите ко ме видоа зш ги познавам добро две страни и мислеа дека ке оцинкам јас хаха си викам јас да влезам во беља брак да им растурвам за дупење...
Автоматски споено мислење:

нормално добро го молзите и него

Далеку сум јас од директор хаха

Секоја чест за двајцата. Јас сум свесен дека тоа што го правам не е правилно, но од моја гледна точка мислам дека немам некаква вина. Ниту се наметнав, ниту присилив.
Имаш вина затоа што си прифатил да учествуваш во швалерисувањето на мажена жена.

Одвратна е самата помисла.

Имаш вина затоа што си прифатил да учествуваш во швалерисувањето на мажена жена.

Сингл сум, убаво ми е тоа што се дешава, обострана е желбата, не губам ништо, ниту барам нешто надвор од тоа што го добивам, ниту сакам да бидам причина за да нешто им уништам. Едноставно двајцата имаме потреба од секс и заеднички тоа ни се допаѓа. Која е мојата вина во случајов? Јас не се наметнав, нејзина беше иницијативата.

Сингл сум, убаво ми е тоа што се дешава, обострана е желбата, не губам ништо, ниту барам нешто надвор од тоа што го добивам, ниту сакам да бидам причина за да нешто им уништам. Едноставно двајцата имаме потреба од секс и заеднички тоа ни се допаѓа. Која е мојата вина во случајов? Јас не се наметнав, нејзина беше иницијативата.
Ако знаеш дека е мажена и дека не е сингл, и си ја прифатил иницијативата, тоа е доволна причина да бидеш виновен и неморален.

Pa malce bezveze e da se svalerisva so nemazena. Ne mislis ti taka?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom