Секс со мажена/оженет!

• Креатор на темата Креатор на темата Sukbob
  • Време на започнување Време на започнување
Абе другар ,јас да земам да отварам теми за тоа што се имам поминато мажени,верени,разведени,две сестри,мајка и ќерка,............ќе паднеше форумот на една година.

Чим баба не си пробал ништо незнаеш.

Dechki,
Za temava e se kazhano !
Imam samo da mu se obratam na Clenovive niz Deutschland!!

Zhenite doma ( vo Makedonija ) vi se?
Mislete mu ja , mozhebi se zboruva za vashata zhena ! :shok2:

Gute nacht , scöne Träume!
:pos::pos::pos::pos:

Еве да ви олеснам, нејзиниот маж не е во Германија. Сите нека бидат спокојни :icon_lol::D

Еве да ви олеснам, нејзиниот маж не е во Германија. Сите нека бидат спокојни :icon_lol::D
Шо е битно каде е, ајде предложии брак и ти ке бидеш мирен а и трагите шо се остаени ке се избришат....,смеј се смеј ама траги не се бришат

Шо е битно каде е, ајде предложии брак и ти ке бидеш мирен а и трагите шо се остаени ке се избришат....

Не и е во план да го остави. Тоа ми го кажа од самиот старт. Ниту па очекувам такво нешто.

Не и е во план да го остави. Тоа ми го кажа од самиот старт. Ниту па очекувам такво нешто.
затоа и ја ставив песната песната горе ,хаха имаше случај во охрид една одеше со дирек...и јас бев документ да земам и една и викат не тие срам се се .... со директ ако тие супер со него премажисе за него поцрвенаа сите ко ме видоа зш ги познавам добро две страни и мислеа дека ке оцинкам јас хаха си викам јас да влезам во беља брак да им растурвам за дупење...
Автоматски споено мислење:

нормално добро го молзите и него

затоа и ја ставив песната песната горе ,хаха имаше случај во охрид една одеше со дирек...и јас бев документ да земам и една и викат не тие срам се се .... со директ ако тие супер со него премажисе за него поцрвенаа сите ко ме видоа зш ги познавам добро две страни и мислеа дека ке оцинкам јас хаха си викам јас да влезам во беља брак да им растурвам за дупење...
Автоматски споено мислење:

нормално добро го молзите и него

Далеку сум јас од директор хаха

Секоја чест за двајцата. Јас сум свесен дека тоа што го правам не е правилно, но од моја гледна точка мислам дека немам некаква вина. Ниту се наметнав, ниту присилив.
Имаш вина затоа што си прифатил да учествуваш во швалерисувањето на мажена жена.

Одвратна е самата помисла.

Имаш вина затоа што си прифатил да учествуваш во швалерисувањето на мажена жена.

Сингл сум, убаво ми е тоа што се дешава, обострана е желбата, не губам ништо, ниту барам нешто надвор од тоа што го добивам, ниту сакам да бидам причина за да нешто им уништам. Едноставно двајцата имаме потреба од секс и заеднички тоа ни се допаѓа. Која е мојата вина во случајов? Јас не се наметнав, нејзина беше иницијативата.

Сингл сум, убаво ми е тоа што се дешава, обострана е желбата, не губам ништо, ниту барам нешто надвор од тоа што го добивам, ниту сакам да бидам причина за да нешто им уништам. Едноставно двајцата имаме потреба од секс и заеднички тоа ни се допаѓа. Која е мојата вина во случајов? Јас не се наметнав, нејзина беше иницијативата.
Ако знаеш дека е мажена и дека не е сингл, и си ја прифатил иницијативата, тоа е доволна причина да бидеш виновен и неморален.

Pa malce bezveze e da se svalerisva so nemazena. Ne mislis ti taka?

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom