Знае ли некој каде можам да го најдам Prada L'Homme, на fragrance.mk нема ништо на залиха од прада. Или ако имате нешто слично препорака, со сличен luxury vibe и iris нота.
Претпоставив дека е така. Дали некој знае кои страни прават достава на парфеми до Македонија?Spored toa sto pisuva na nivnata web strana, gi ima samo zemjite na EU.
www.fragrance.mkПретпоставив дека е така. Дали некој знае кои страни прават достава на парфеми до Македонија?
Во МКД тешко. На Амазон ги има сите варијанти...Купувал некој од glam.mk? Гледам има поевтини парфеми од шатци и фрагранс.
John Varvatos Artisan каде можам да најдам во мк? Гледам онлајн го нема.
Ако сакаш поефтина варијанта со интензивен мирис кој се задржува подолго купи си PACO RABANNE ONE MILLION цела колекција од дезодоранс до парфем.Препорака парфем шо ќе се сети на далеку дека сум поминал?
Оди купи си стаклено шише од Рефан во ГТЦ.Здраво дечки, другар од странство ми има донесено по грешка refillable YSL Y EDP наместо обичен парфем.
Дали некој од вас продава празно шише од овој парфем со тоа што да може да се отвори скроз капачето од парфемот за да можам да ја префлам течноста.
Имам купено пластично такво travel шишенце ама од парфимерииве ми кажаа дека го оксидирало парфемот во такво.
Пазете се од овој, изгледа фин љубезен и на крак ќе ти опне парфем по ритејл цена (ако си почетник обично). Имате група на фб за парфеми со вистински цени и дилериwww.instagram.com
За 8 Март, имаме попуст од 15% на сите niche парфеми
Кого и да го интересира било што за парфеми, дури и неповрзано со купување слободно нека се обрати на пп.