Парфеми

Член од
19 март 2012
Мислења
385
Поени од реакции
212
Знае ли некој каде можам да го најдам Prada L'Homme, на fragrance.mk нема ништо на залиха од прада. Или ако имате нешто слично препорака, со сличен luxury vibe и iris нота.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
Знае ли некој каде можам да го најдам Prada L'Homme, на fragrance.mk нема ништо на залиха од прада. Или ако имате нешто слично препорака, со сличен luxury vibe и iris нота.

Член од
7 септември 2016
Мислења
287
Поени од реакции
446
Препорака парфем шо ќе се сети на далеку дека сум поминал?

Член од
24 ноември 2020
Мислења
4
Поени од реакции
3
Продавам:

1. Armaf Odyssey Homme 98/100ml edp (има сличности со повеќе парфеми)
Цена: 1600 ден.

2. Just Jack Noir Endurance 90+/100ml edp (клон на Tom Ford Noir Extreme) - Цена: 1600 ден.

3. Just Jack Simply Blanc 98/100ml edp (клон на Tom Ford Soleil Blanc)
Цена: 1700 ден.

Инаку само информативно, Just Jack е суб-бренд на Sterling Perfumes, меѓу кои е и Armaf.

Дополнително може и мал попуст за купување на 2 или на сите 3 парфеми.

Нудам бесплатна достава во Скопје.

А доколку ви се потребни фотографии од парфемите или за било какви други информации поврзани за истите, ве молам обратете ми се во лична порака.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Купувал некој од glam.mk? Гледам има поевтини парфеми од шатци и фрагранс.

John Varvatos Artisan каде можам да најдам во мк? Гледам онлајн го нема.

Последно уредено:

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
4.918
Поени од реакции
9.618
Купувал некој од glam.mk? Гледам има поевтини парфеми од шатци и фрагранс.

John Varvatos Artisan каде можам да најдам во мк? Гледам онлајн го нема.
Во МКД тешко. На Амазон ги има сите варијанти...
Автоматски споено мислење:

Препорака парфем шо ќе се сети на далеку дека сум поминал?
Ако сакаш поефтина варијанта со интензивен мирис кој се задржува подолго купи си PACO RABANNE ONE MILLION цела колекција од дезодоранс до парфем.

Последно уредено:
Член од
11 мај 2023
Мислења
2
Поени од реакции
0
Здраво дечки, другар од странство ми има донесено по грешка refillable YSL Y EDP наместо обичен парфем.
Дали некој од вас продава празно шише од овој парфем со тоа што да може да се отвори скроз капачето од парфемот за да можам да ја префлам течноста.
Имам купено пластично такво travel шишенце ама од парфимерииве ми кажаа дека го оксидирало парфемот во такво.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.663
Поени од реакции
14.538
Здраво дечки, другар од странство ми има донесено по грешка refillable YSL Y EDP наместо обичен парфем.
Дали некој од вас продава празно шише од овој парфем со тоа што да може да се отвори скроз капачето од парфемот за да можам да ја префлам течноста.
Имам купено пластично такво travel шишенце ама од парфимерииве ми кажаа дека го оксидирало парфемот во такво.
Оди купи си стаклено шише од Рефан во ГТЦ.
Имаш од 50ml.

Член од
5 мај 2024
Мислења
76
Поени од реакции
97

За 8 Март, имаме попуст од 15% на сите niche парфеми :)

Кого и да го интересира било што за парфеми, дури и неповрзано со купување слободно нека се обрати на пп.
Пазете се од овој, изгледа фин љубезен и на крак ќе ти опне парфем по ритејл цена (ако си почетник обично). Имате група на фб за парфеми со вистински цени и дилери

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Silky Woods е лудило!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom