- Член од
- 14 август 2022
- Мислења
- 1.837
- Поени од реакции
- 2.229
Баш ме изненади како Бранд не е на списокот. Ова не е конечниот него поширокиот список така?
Гнабри и Вернер секако поради повреда.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш ме изненади како Бранд не е на списокот. Ова не е конечниот него поширокиот список така?
Гнабри и Вернер секако поради повреда.
Секогаш викале повеќе играчи пред припремите. Чисто ради потенцијални повреди и слично. Плус да им даде шанса на некои да го убедат со добри перформанси на тренинзите и пријателските.Која им е логикава на репрезентацииве што викаат преку 30 играчи, кога 26 е дозволено. Сега црепов Саутгејт треба 7 души да избаци од списокот, сам си прави негативна атмосфера.
Португалциве избација 26 играчи и чао пријатно.
7 плус е премногу, ќе играат 2-3 пријателски само.Секогаш викале повеќе играчи пред припремите. Чисто ради потенцијални повреди и слично. Плус да им даде шанса на некои да го убедат со добри перформанси на тренинзите и пријателските.
Зш брат? Ако е зицер што има врска, вреди да се уплати. Хехехех7 плус е премногу
Pa ne gledam druga pricina za Ivan Toney na spisokov osven mlatenje pari na kladzaЗш брат? Ако е зицер што има врска, вреди да се уплати. Хехехех
Ок ок сам ќе побарам бан не паничете одма.