Гледав други слики од настапите и како се однесува. Речиси и да е без обезбедување, говори за голема верба во општеството.sega go pregledav pak, ne gledam covek pred nego, samo pozadi i od strana. mada pak, losha e ovaa snimka, a drugite se otposle koga e vekje uapsen napagjacot.
imase odma deka e politicki motivirano.
pa toa najmnogu i mi e poentata.Гледав други слики од настапите и како се однесува. Речиси и да е без обезбедување, говори за голема верба во општеството.
И ете вака се случува.
Воук испрани мозоци.
Еве го одма Доналд Туск. Се жали дека и за него имало закани. Одма да се во центарот на внимание.pa toa najmnogu i mi e poentata.
generalno vishegradska 4ka (polska, ungarija, cheshka i slovachka) vazat za bezbedni i chisti od vakvi gluposti.
cheshka pukanjeto vo praga, sega kaj slovacite, losho epten.
кој би рекол дека после субсахарска ќе дојде на ред друго нештоФранција на чело со Макрон на чекор да ја изгуби Нова Каледонија. Прва војна на француско копно после алжирската војна за независност.
kje stegnat sekade, apla e vekje. bez razlika koj kje formira vladi po zemjite, migracija na baza na azil e limitirana sekade i mnogu postrogi kriteriumi. kolku kje pomogne toa, ostanuva da vidime.ПОЛИЦИЈАТА УБИ МАЖ КОЈ САКАЛ ДА ЗАПАЛИ СИНАГОГА ВО ФРАНЦУСКИОТ ГРАД РУЕН - Сакам Да Кажам
Француската полиција уби вооружен маж кој сакал да запали синагога во северозападниот град Руен. Тој носел нож и кога тргнал […]sdk.mk
Зачестија нападиве
Словачка, Унгарија, Полска се држат, Италија со Мелони изгледа малку од малку ја стегна работата а ете и Холандија изгледа врти нов лист. Белким и Францускиот бабоебач ќе падне на изборите 2027 инаку лошо и се пишува на Европа со напливот на мигранти
Германија исто овие социјалдемократите на Шолц се во слободен пад според рејтингот а догодина имаат избори
Edno skopsko ako može.Важи друже. Друго нешто да не треба?
може и муслиманите да им ги дадемеEdno skopsko ako može.
Malku ke se koregiram, može na početokot da ima razmena na naselenie. Ima i ovde pederi podobro ke im bide vo EU.
Од каде ти потекнува ова информација?generalno vishegradska 4ka (polska, ungarija, cheshka i slovachka) vazat za bezbedni i chisti od vakvi gluposti.