Eurovision Song Contest (официјална тема)

Член од
5 март 2018
Мислења
15.396
Поени од реакции
17.010
И ја исто така сакам да потенцирам дека многу ги мразам гејовите и нонбинарните по шо сум алфа мажјак,колку за секој случај да не испадне дека сум некој бета мекуш.
Е ќути, сега мојме мирно да спиеме
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.041
Поени од реакции
36.423
Да се потсетиме на еден од најдобрите настапи во историјата на Евровизија. Заедно со Хелена Папаризу ми се на делба на првото место.:love:

 
Член од
30 мај 2019
Мислења
1.905
Поени од реакции
3.455
Не знам што се замарате толку. Среќа Македонија се тргна од Евровизијава. Откако скандинавците ја хакираа Евровизија и си ја присвоија и сменија куп правила во која фаворизираат западноевропски земји, не е веќе тоа нешто што било пред 20 или 30 години. Кога ќе ми текне како жирито ја ставаше Калиопи последна во 2016, а после тоа Тамара ја ставаа прва со сличен стил на мелодија на песна (а Калиопи подобар пејач), јасно е колку е апла политизиран натпреваров.
Се гледа апла дека жирито ја фаворизираше Швајцарија за да избегнат победа на Израел. А Швајцарија им беше добар пик, затоа што е западноевропска земја, ќе имаат скапа Евровизија пак (за да не се оди во Загреб случајно, па и некоја плус балканска земја да се врати како Македонија или Босна или кој веќе не учествува) и како бонус имаат некој си non-binary (или што и да е и како се идентификува веќе, не може човек да излезе на крај со сите овие нови идентификации безвезни) и плус да ги направат фановите среќни дека Израел не победи на крај. Се гледа дека доаѓа крај на Евровизијава, затоа што секоја година се повеќе и повеќе скандали ги тресат, а оваа поготово. На Русија и Белорусија не им дозволија да настапат, ама затоа на Израел без проблем им се дозволи. ЕБУ ти е рефлексија и на ЕУ, тежок хипокрит, за некого мајка, а за некого маќеа. Штета за Хрватска, читам дека многу од нив гледале надвор на бини во Ријека, во Дубровник, Сплит и каде не, затоа што очекувале да победат, ама жирито ги заеба на крај.
А иначе и ова друго што читам, обичната геј популација не е среќна што победи Швајцарија. По тоа што се пишува, па и на најобичниот хомосексеуалец му е преку глава од транс и овие non-binary и на ним слични.
 

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
15.865
Поени од реакции
35.654
До толку не си го почитувате времето, па гледате Евровизија?

Ова е уште еден настан каде кловновите може да парадираат слободно, наместо да се гушкаат себеси во институција.
Само игнорирање, оти живеат за внимание.
 

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
13.455
Поени од реакции
28.677
Gi imav slusnato srpskata i hrvatskata pesna, spored mea bea svetski izraboteni pesni. Ne gledav niedna vecer od serovizija.
Sekako deka maz u sukjna ke pobedi hahah.
Pak barajte MK da odi vo toa degradiracko duvlo.
Dobro e sto se otkazavme.
 
Член од
19 март 2013
Мислења
2.436
Поени од реакции
3.364
Член од
29 јуни 2014
Мислења
24.182
Поени од реакции
39.901
ваљда пошто израел ќе беше преконтроверзно да победи, му дале на транџата прво место.
 

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
4.816
Поени од реакции
9.976
Како се сменија работите на оваа шитовизија, сега да го испратиме Боки 13 во оние негови педерски аутфити ќе изгледа ко директор на банка помеѓу фриковиве
 

Kajgana Shop

На врв Bottom